• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2020

18:10

(VIDEO) LUDA UTAKMICA U LIDSU! Ni dva gola Mitrovića nisu pomogla Fulamu da izbegne poraz!

Fudbal

(VIDEO) LUDA UTAKMICA U LIDSU! Ni dva gola Mitrovića nisu pomogla Fulamu da izbegne poraz!

Podeli vest

Fudbaleri Lids junajteda savladali su na svom terenu u okviru drugog kola Premijer lige ekipu fulama sa 4:3

Aleksandar Mitrović dobio je priliku od starta i postigao je čak dva gola za goste, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

(VIDEO) KAKVA LUDNICA U LIDSU! Mitrović GLAVNI AKTER!

Goleadu na Eland roudu najavio je Helder Košta golom u petom minutu utakmice. Izjednačenje je stiglo posle pola sata igre. Dosuđen je penal za Fulam koji je u gol pretvorio Mitrović.  Ipak, u 41. minutu jedanaesterac i na drugoj strani, a siguran realizator bio je Mateuš Klih.

Lids je kontrolisao dešavanja u ovom meču, a sa dva gola na startu drugog poluvremena je rešio sve. Ili se makar tako činilo. Prvo je Patrik Bamford u 50. duplirao vođstvo, a onda je sedam minuta kasnije Košta drugim kolom povisio na 4:1.

Gosti se nisu predavali. Najpr je Bobi Rid smanjio zaostatak u 62. minutu. Potom je i Mitrović dao svoj drugi gol na meču i uneo potpunu neizvesnost u završnu četvrtinu ovog susreta.

Ipak, to je bilo sve od Fulama ovog popodneva!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija