• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2020

23:00

VOTFORD SE SAPLEO U LIGA KUPU! Izabranici Vladimir Ivića eliminisani iz daljeg takmičenja! Bane nije imao USPEŠAN debi!

Fudbal

VOTFORD SE SAPLEO U LIGA KUPU! Izabranici Vladimir Ivića eliminisani iz daljeg takmičenja! Bane nije imao USPEŠAN debi!

Podeli vest

Na Ostrvu su večeras bili na programu mečevi šesnaestine finala engleskog Liga kupa, a nama su bili posebno zanimljivi dueli Njuport - Votford i VBA - Brentford

"Stršljenovi", našeg stručnjaka Vladimira Ivića doživeli su pravi šok porazom od četvrtoligaša rezultatom 3:1 (2:0), dok je srpski štoper Branislav Ivanović debitovao za četu Slavena Bilića porazom na penale od Brentforda. Nakon regularnog dela susreta bilo je 2:2 (0:0).

TEK ŠTO JE STIGAO IZ ITALIJE! Napadač otišao sa Marakane, sve je dogovoreno!

Bivši kapiten reprezentacije Srbije na terenu je proveo 59 minuta, pre nego što ga je zamenio O'Šej. Ejbraham i Lebadi su doneli velikih 2:0 Njuportu na poluvremenu, Penjaranda je iz penala smanjio rezultat, ali je Amond sredinom drugog poluvremena i definitivno potvrdio plasman učesnika Lige 1 u osmini finala. Samu završnicu duela Votford je odigrao sa desetoricom, pošto je Perica isključen u 89. minutu.

Sjajno drugo poluvreme viđeno je na stadionu "Hevtorns" u kome su postignuta četiri gola, a čak tri sa bele tačke, kao najava konačnog epiloga. Domaćin je u dva navrata pogađao sa bele tačke i to Robson-Kanu u 56. i Edvards u 66. minutu. Za prošlosezonskog finalistu plej-ofa u Čempionšipu pogotke su postigli Markondes u 58. i Fors sa wkreča u 73.

Što se tiče penala, Dijananje je promašio u petoj seriji za domaćina, dok su gosti realizovali svih pet šuteva i prošli u narednu rundu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija