• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2020

23:34

(VIDEO) SUPERKUP EVROPE! Sa Bajernom nema šale! Nemački tim gazi sve pred sobom, Sevilja se dugo držala, ali nedovoljno!

Fudbal

(VIDEO) SUPERKUP EVROPE! Sa Bajernom nema šale! Nemački tim gazi sve pred sobom, Sevilja se dugo držala, ali nedovoljno!

Podeli vest

Fudbaleri Bajern Minhena osvojili su Superkup Evrope po drugi put u istoriji kluba (2013,2020) savladavši u finau nakon produžetaka ekipu Sevilje sa 2:1. Meč je odigran u Budimpešti na "Puškaš areni"

Sevilja je prva povela na ovom meču golom Okamposa, ali Bajern preko Gorecke poravnao na 1:1, što je bio i konačan rezultat na kon prvih 45 minuta.

(VIDEO) MAJSTORIJA, NI DVA STOJKOVIĆA OVO NE BI ODBRANILA! Ovo je gol koji je izbacio Partizan iz Evrope!

U nastavku duela nije bilo promene rezultata, pa je meč otišao u produžetke.

 

 

Tokom dodatnih 30 minuta utakmice Bajern je pkazao zašto je šampion Evrope pa je golom Martineza došao do novog trofeja, čime je nastavljen fantastičan niz iz prošle sezone!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija