• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2020

00:17

UPLAŠILI SU SE MALE VOJVODINE, JEDVA SU IZVUKLI ŽIVU GLAVU! Lalatović bez dlake na jeziku posle poraza!

Fudbal

UPLAŠILI SU SE MALE VOJVODINE, JEDVA SU IZVUKLI ŽIVU GLAVU! Lalatović bez dlake na jeziku posle poraza!

Podeli vest

Bilo je poptrebno favorizovanom Standardu 120 minuta igre da slomi otpor Vojvodine (2:1) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Nenad Lalatović je posle meča ocenio da su Belgijanci potcenili njegov tim i da se u njihovoj igri video strah na kraju.

(VIDEO) ŠTETA, VOŠA POKAZA ZUBE, POTUKLA SE, ali pala posle produžetaka!

LALATOVIĆ REKAO ISTINU ILI NE!? Pa, oni nisu ništa veći klub od Vojvodine!

 

- Mislim da su nas malo potcenili. I novinari i Standard. Pre utakmice su nas doživljavali kao da igraju protiv male Vojvodine. A slavili su posle meča kao da su igrali protiv velike Vojvodine. Jedan veliki Standard, sa tolikim budžetom, kako se raduje, kako kupuje vreme, kako neće da ubaci loptu u igru, kako su se uplašili. Uplašili su se Vojvodine. Jedva su izvukli živu glavu -  rekao je Lalatović, koji je ponisan na igrače: 

Foto: Starsportphoto

 

- Moji momci su zaslužili bar penale. Hrabro su igrali. Gledao sam utakmice belgijskog prvenstva i video da niko ne sme da napadne poslednju liniju Standarda. A mi smo imali hrabrosti da napadnemo. Kao i protiv Crvene zvezde i Partizana. Mi se toga ne plašimo. Ja kao trener nemam strah ni od jedne ekipe. Nama je svejedno protiv koga igramo. Na kraju, poslednjih pet minuta je visio gol. Njihov golman je u poslednjem minutu odbranio stopostotnu šansu.

FUDBALER VOJVODINE KAŽE DA JE BIO PENAL, A IMA I DOKAZ ZA TO! Vukadinović poručuje: Imam raskotinu, nije mi pomogao ni kostobran!

OGLASILI SE IZ PARTIZANA! Nakon VIŠESATNE SEDNICE stigla poruka iz Humske!

 

Ne krije mladi stručnjak da mu je krivo što je ovako završeno…   

- Standard je veliki klub, njihova dva igrača zarađuju kao ceo moj tim, ali Standard nije bio bolji danas. Čak smo mi imali bolje šanse. Primili smo taj gol iz penala, da l je bio ili nije – ne znam. Ali ta dva gola i loša postavka mojih igrača su odlučili.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 3 godine

Bravo Lalate bili ste odlicni malo je hvalilo da prodjete, steta za propustene sanse na samom kraju regularnog dela

gogi

pre 3 godine

postujem te kao trenera ali mislim da treba da prestanes da seres. nije ti potrebno jer svoj posao radis dobro i bez tih sranja. izgubili ste i cao. to je to.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija