• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2020

21:56

DELIJE POLUDELE, VREĐAO JE ZVEZDU! Oglasio se golman koji je podigao buru pred meč Ararata i crveno-belih!

Fudbal

DELIJE POLUDELE, VREĐAO JE ZVEZDU! Oglasio se golman koji je podigao buru pred meč Ararata i crveno-belih!

Podeli vest

Stefan Čupić, srpski čuvar mreže na golu jermenskog Ararata, našao se u centru pažnje nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima ne skriva ljubav prema Košarkaškom klubu Partizan.

Čupić je tako pojedine pobede u košarci na Instagramu slavio vređajući crveno-bele uz stihove "k..va umire, k..va gasi se".

 

 

Ararat i Zvezda igraju narednog četvrtka (16.00), a šampion Jermenije biće poslednja prepreka Crvenoj zvezdi u pokušaju da se domogne grupne faze Lige Evrope sledećeg četvrtka u Jerevanu.

- Nisam prozivao nikoga, pogotovo pred ovu važnu utakmicu. Ja sam košarkaški navijač Partizana i to ne krijem, a u fudbalu sam Ofkovac. I to svi znaju, ja stvarno nemam šta da krijem - kazao je za Telegraf Čupić.

Navija za jedan klub u košarci, a drugi u fudbalu. 

- I KK Partizan čije utakmice ne propuštam, i OFK Beograd su klubovi sa velikom istorijom. To su klubovi koji imaju dušu. Ja sam počeo da gledam KK Partizan još kao klinac u doba dok je Miloš Vujanić igrao.  Ljubav prema Košarkaškom klubu Partizanu je potekla od mog pokojnog dede Vidoje, čije ime danas nosi i moj sin. Deda me je učio pravim vrednostima i to je čovek koga sam najviše na svetu voleo. Nisam nikada trenirao basket, ali sam izuzetan basketaš, igram redovno 3 na 3 i mogu da se pohvalim da imam meku ruku.

Foto: Starsportphoto

 

Golman Ararata kaže da ga prozivke navijača na društvenim mrežama ne dotiču.

- Razumem da i srpski mediji žele da naprave neku vrstu pritiska na mene, ali ne znaju da je to meni samo još veći motiv da se dokažem u četvrtak protiv Zvezde. Ja sam dete OFK Beograda, u fudbalu me samo taj klub zanima. Nemam nijedan drugi. Najviše bih voleo da grad i država pomognu OFK Beogradu da naprave novi stadion ili da poprave infrastrukturu na Karaburmi. OFK to zaslužuje!

Čupić očekuje zanimljiv meč sa šampionom Srbije.

- Zvezda je favorit protiv nas. Mi ćemo tražiti našu šansu kao i do sada kroz kompaktnu igru, kroz prekide. Igrali smo 5 produžetaka ako uzmem u obzir i Superkup i Kup Jermenije koji smo igrali u junu i julu tako da smo navikli. Sigurno da imamo snage i za produžetke sa Zvezdom, ne bih se bunio da bude 1:0 za nas kao protiv Celja.

Na pitanje da li njega i saigrače očekuju visoke premije u slučaju pobede nad Zvezdom, golman Ararata odgovara:

- Sigurno da ćemo imati premije, ali ne znam tačno kolike. Mislim da će biti dosta manje nego što će Zvezda imati protiv nas. Sigurno ćemo biti ekstra motivisani i bez tih premija. Daćemo poslednji atom snage da prođemo. Premije će biti, ne znam kolike, ali sigurno dobre

Stefanov mlađi brat Miloš je takođe golman, brani za Zlatibor, a  navija za Zvezdu.

- To me svi pitaju ovih dana. Ja stvarno ne znam. On je veliki zvezdaš, totalno na suprotnoj strani od mene. Videćemo. Braća smo, valjda će podržati mene, a ne Zvezdu. Videćemo... Trebalo bi svi više da uživamo u fudbalu, da ga shvatimo kao najvažniju sporednu stvar na svetu, a ne da kroz fudbal pravimo rijaliti program!

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija