• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

26.09.2020

10:33

SRBIN ZABLISTAO PO POVRATKU NA "ENFILD"! Grujić oduševio Klopa i navijače

Fudbal

SRBIN ZABLISTAO PO POVRATKU NA "ENFILD"! Grujić oduševio Klopa i navijače

Podeli vest

Marko Grujić postigao prvi gol u dresu Liverpula u pobedi nad Linkolnom od 7:2 u 3. kolu Liga kupa Engleske * Menadžer Jirgen Klop i pristalice "crvenih" prezadovoljni njegovom partijom

Marko Grujić (24) je odličan fudbaler i mora ostati u Liverpulu, poručuju uglas menadžer "crvenih" Jirgen Klop i navijači najtrofejnijeg engleskog kluba! Grujić je u četvrtak u pobedi nad Linkolnom od 7:2 u 3. kolu Liga kupa postigao prvi gol za Liverpul, a dobio je i pohvale za odličnu igru.

Nije na prodaju

Grujić bi da ide negde gde bi bio standardan, ali Klop ne želi da ga proda
Izvor Informera

 

Vezista koji je u junu 2016. godine otišao iz Crvene zvezde u Liverpul do prošle sezone bio je na pozajmici u Herti iz Berlina, gde je takođe ostavio odličan utisak. Ovog leta se vratio u Englesku, a Klop mu je ukazao šansu u duelu sa trećeligašem. Iako je rival bio nedorastao, Grujić se odlično snašao i u 65. minutu udarcem sa dvadesetak metara postigao prvenac u dresu Liverpula.

Nova pozajmica

Grujić je bio prvo Klopovo pojačanje po dolasku na "Enfild". Nemački stručnjak više puta je isticao da veruje u Markove kvalitete i da nema nameru da ga proda, bez obzira što ima još šestoricu sjajnih vezista u ekipi. Prema rečima našeg izvora, Klop nije ni za to da Grujić ide na novu pozajmicu.


 

Tumbaković: Grujić je dovoljno dobar za Liverpul

 

Marko Grujić ima kvalitet za veću minutažu u Liverpulu, smatra selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković. U izjavi za naš list on ističe da ga je vezista oduševio odnosom prema obavezama.
- Video sam Grujićev gol i to za mene nije iznenađenje. Definitivno bi trebalo da ima veću minutažu, jer je odličan igrač. Videćemo hoće li ostati u Liverpulu ili će otići negde na pozajmicu. Oduševio me je na prošlom okupljanju. Veliki je profesionalac, vrlo posvećen treningu i obavezama. Pripada generaciji koju u narednom periodu još više planiram da uključim u reprezentaciju - kaže Tumbaković.

- Ne zna se hoće li Grujić ostati u Liverpulu ove sezone. On bi voleo da ima ozbiljnu minutažu i igra redovno, a svestan je da to u Liverpulu teško može da očekuje. Marku je jasno da klub ima nekoliko igrača vrhunske klase na njegovoj poziciji i da nije realno da igra pre njih. S druge strane, Klop Grujića smatra odličnim igračem, kojem cena neće padati jer su i godine na njegovoj strani. Zbog toga ne želi da ga proda, a ne bi ni da ga opet pozajmljuje. Ipak, moguće je da će Nemac izaći Grujiću u susret i poslati ga negde gde će biti standardni prvotimac - objašnjava naš sagovornik.

Nakon utakmice bilo je mnogo komentara kako je šteta što je Grujić većinu vremena proveo na pozajmicama i da bi trebalo više da igra za Liverpul. Navijači su uglavnom bili oduševljeni njegovom partijom, što se može zaključiti po komentarima na društvenim mrežama.
"Možda neće dobiti previše pohvala, ali Grujićeva igra bila je fantastična", "Odličan igrač na kojeg Liverpul mora da računa", "Moj igrač utakmice je Grujić, bio je odličan svih 90 minuta. Premalo se govori o tome kakav je igrač", samo su neki od komentara ljubitelja "redsa".

Dobiće šansu

Bilo je i onih koji ga smatraju odličnim, ali za neke buduće dane, pošto trenutno ima boljih.

- Očekujem Grujića u startnoj postavi kad odu Vajnaldum i Milner sledeće sezone. Gledajući Grujića, Minamina, Cimikasa i još neke igrače, verujem da bi Liverpulov B tim mogao da igra Premijer ligu i da bude među šest najboljih - zaključak je navijača engleskog velikana.
 


Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija