• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2020

16:30

OVO JE VELIKA OPOMENA ZA ZVEZDU! Stigle važne INFORMACIJE na Marakanu!

Fudbal

OVO JE VELIKA OPOMENA ZA ZVEZDU! Stigle važne INFORMACIJE na Marakanu!

Podeli vest

Crvena zvezda nije uspela da se plasira treću godinu uzastopce u Ligu šampiona. Spotakli su se neočekivano crveno-beli u trećem kolu kvalifikacija na gostovanju kiparskoj Omoniji koja ih je izbacila na penale. ipak, crveno-beli će u pohodu ka Ligi Evrope ukrstiti koplja u četvrtak protiv Ararata u Jermenij

Drugu godinu zaredom Ararat će igrati poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Prošle godine izgubio je od Dudelanža. Jermenski tim je danas igrao poslednju utakmicu pred meč sa Zvezdom. U naknadno odigranom drugom kolu tamošnjeg prvenstva gostovali su Širaku i trijumfovali 0:3.

(FOTO) VELIKI "GROBAR"! Golmana Ararata opasno vređao Zvezdu, "delije" poludele!

Prvi pogodak na utakmici delo je Agvana Papikjana u 14. minutu utakmice. Drugi je pao u 77. minutu, a precizan je bio Jermenac David Manojan. Konačan rezultat postavio je Srbin Uroš Nenadović u 89. minutu. On je u Srbiji igrao za Novi Pazar, Rad i Radnik. Sva tri gola postigli su igrači koji su u veznom redu Ararata.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaki

pre 3 godine

Obratite pažnju na to da se u ovom tekstu ne radi o Araratu koji je Zvezdin protivnik. Realno, kako Zvezda igra, svejedno je koji je tim u pitanju, ali zbog preciznosti u istraživačkom novinarstvu: Zvezdin protivnik je Ararat-Armenia, a on utakmicu u ligi igra u ponedeljak. Dva su Ararat-a u Jermeniji, stoga mi je neverovatno da novinar koji prima platu u Vašoj redakciji napiše ovakav tekst, koji pride prođe i verifikaciju, pre nego bude objavljen. S poštovanjem, VS.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija