• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

26.09.2020

18:30

SUPERLIGA SRBIJE! TSC i Čukarički ubedljivi!

Fudbal

SUPERLIGA SRBIJE! TSC i Čukarički ubedljivi!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na svom terenu ekipu Mačve sa 4:0, u utakmici devetog kola Super lige Srbije

Strelci za tim sa Banovog brda bili su Miloš Ostojić u 35, Asmir Kajević u 53, Veljko Birmančević u 73. i Ibrahima Ndaje u 90. minutu. Čukarički je upisao petu pobedu, prvu posle tri kola, i trenutno je treći na tabeli sa 18 bodova, dok je Mačva poslednja sa pet osvojenih bodova.

PREMIJER LIGA! Milivojević ponovo na klupi, Everton upisao treći trijumf u nizu! Pao je i Kristal Palas!

Ubedljivu pobedu ostvario je i TSC pošto je na svom terenu bio bolji od Spartaka sa 3:0. Mihajlo Banjac je u 11. minutu doneo prednost ekipi iz Bačke Topole, na 2:0 povisio je Nenad Lukić u 43. minutu, a konačan rezultat postavio je Đuro Zec u 68. minutu. Spartak u 29. minutu, pri rezultatu 0:1, nije iskoristio jedanaesterac. Subotički tim je peti na tabeli sa 16 bodova, dok je ekipa Zoltana Saba osma sa dva boda manje.


Fudbaleri Radnika iz Surdulice pobedili su Rad na svom stadionu sa 4:2, što im je prvi trijumf još od prvog kola. Radnik je poveo golom Milana Makarića u trećem minutu, a izjednačio je Saša Jovanvović u 38. minutu.


U drugom poluvremenu, ekipa iz Surudlice dolazi do novog vođstva golom Ivana Krička u 59, da bi tri minuta kasnije poravnanje za ekipu sa Banjice doneo Aleksandar Busnić. U nastavku, utakmice Evgen Pavlov u 69. minutu i Zoran Danoski u 79. postižu golove za konačnih 4:2. Javor i Zlatibor odigrali su nerešeno 1:1. Gol za ekipu Zlatibora u 11. minutu postigao je Vasilije Janjić, a konačan rezultat postavio je Luka Radivojević u 40. minutu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija