• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2020

10:35

(VIDEO) KRKIĆ PODIGAO AMERIKANCE NA NOGE! Kakva BOOOOMBA!

Fudbal

(VIDEO) KRKIĆ PODIGAO AMERIKANCE NA NOGE! Kakva BOOOOMBA!

Podeli vest

Bojan Krkić bio je strelac u porazu svog Montreala u Njujorku od Red Bula 4:1

Španac srpskog porekla je sa oko 20 metara raspalio po lopti i postigao efektan pogodak u četvrtom minutu susreta.

Bio je ovo njegov prvi gol još od početka oktobra 2019. godine!

Foto: USA Today

 

Inače, nekadašnji fudbaler Barselone je odigrao jedan meč za seniorsku reprezentaciju Španije, ali prema novom pravilu FIFA, može da promeni selekciju.

 

 

 

Prema novom pravilu, igračice i igrači moći će nastupiti za novu reprezentaciju ako zadovoljavaju sledeće uslove: za reprezentaciju koju sad zastupaju nisu odigrali više od tri utakmice, u vreme nastupa u tim utakmicama nisu bili stariji od 21 godine, nisu nastupili na Svetskom prvenstvu ili na prvenstvu neke od konfederacija (Euro, Copa America, Afrički kup nacija, itd.), od poslednjeg nastupa za reprezentaciju prošle su najmanje tri godine, u vreme dok su nastupali za sadašnju reprezentaciju su imali državljanstvo i zemlje za koju sad žele da nastupaju

Podsećanja radi, i Crvena zvezda je bila zainteresovana za Bojana Krkića.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija