• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.09.2020

12:47

FRKA U SRPSKOM FUDBALU! FS Istočne Srbije podržao Tončeva posle optužbi trenera Dinama!

Fudbal

FRKA U SRPSKOM FUDBALU! FS Istočne Srbije podržao Tončeva posle optužbi trenera Dinama!

Podeli vest

Fudbalski savez regiona Istočne Srbije (FSRIS) oglasio se saopštenjem podrške predsedniku Novici Tončevu, nakon optužbi koje je izneo trener Dinama iz Vranja Dragan Antić

Antiću je zapaljen automobil, a on je optužio Tončeva da stoji iza toga jer, kako je naveo, ne želi sa njim da učestvuje u nameštanju rezultata.

- Nakon skandaloznih naslova i tekstova u kojima se vređa ugled i dostojanstvo predsednika Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, imamo potrebu da javno stanemo iza Novice Tončeva, čoveka koji se bezuslovno i svakodnevno bori da naša fudbalska stvarnost bude bolja i profesionalnija - navodi se u saopštenju.

Foto: prinstscreen

 

Kako se ističe, moramo kao ljudi da stanemo iza istine i pravde, a kao fudbalski radnici podsetimo sve one koji nažalost zaboravljaju na osnove sportskog fer-pleja.

- Umesto da smo svi angažovani jedino i isključivo na unapređenje našeg fudbala, pojedinci vreme troše na stvaranje atmosfere koja više nalikuje mafijaškim filmovima i daleko je od sportskih i fudbalskih načela. Sigurni smo da će Novica Tončev još jednom izaći kao pobednik baš kao što svaki put uspe da uradi najbolje i najviše za naš Savez, za naš fudbal - poručuju iz FSRIS.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ТОНЧЕВ,ДА НИЈЕ ЛОПОВ,МАФИЈАШ И КРИМИНАЛАЦ ,НИКАД НЕ БИ НИ ДОШАО НА МЕСТО ПРЕДСЕДНИКА,А ПОДРЂАВАЈУ ГА ИСТИ ТАКВИ КАО ШТО ЈЕ ОН.ЦЕЛА ФУДБАЛСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЈЕ ЈЕДНА МАФИЈАШКА ХОБОТНИЦА

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija