• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2020

09:51

DERBI SE IGRA PRED PUBLIKOM? "Pitanje je dana kada će FSS dozvoliti navijačima prisustvo na utakmicama"

Fudbal

DERBI SE IGRA PRED PUBLIKOM? "Pitanje je dana kada će FSS dozvoliti navijačima prisustvo na utakmicama"

Podeli vest

Doktor Miljko Ristić, predsednik Medicinske komisije Fudbaslkog saveza Srbije, rekao je da postiji mogućnost dase predstojeći 163. večiti derbi igra pred navijačima

Ristić je za "Alo" rekao da bi stadioni širom Srbije mogli da se "otključaju" vrlo brzo.

- Verujem da je pitanje dana kada će FSS dozvoliti navijačima prisustvo na utakmicama. Naravno, biće određeni broj ljudi na stadionu i moraće da se poštuju zdravstvene mere i propisti. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Srbija po broju zaraženih na zadovoljavajućem nivou, onda takva odluka ima rezona - rekao je Ristić i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Krizni štab se zasad ne oglašava, ali smatram da je došlo vreme da se navijači vrate tamo gde im je mesto. To je realnost, naravno uz obavezu poštovanja preporuka nadležnih. Osim na stadionima Crvene zvezde i Partizana, u našoj Superligi nema puno navijača, stoga nema opasnosti za širenje pandemije, plus što se igra na otvorenom.

Večiti derbi zakazan je za 17. oktobar u Humskoj, a prethodno će se odigrati još jedno kolo u kom će Zvezda dočekati Napredak, a Partizan ići na noge Metalcu. Pre toga je reprezentativna pauza kada će Srbija igrati svoje mečeve sa Norveškom, Mađarskom i Turskom. 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija