• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

15:48

PONOVO KOD KUĆE! Bivši reprezentativac Srbije opet u Vojvodini!

Fudbal

PONOVO KOD KUĆE! Bivši reprezentativac Srbije opet u Vojvodini!

Podeli vest

Bio je Željko Brkić (34) na korak od završetka karijere, dve godine bivši reprezentativac nije imao klub, ali sada će ponovo stati na gol

Borio se sa povredama nije bilo naznaka da će se vratiti fudbalu. Ali, Brkić će ponovo stati na gol i to u svom matičnom klubu – Vojvodini.  Novosađani su objavili da su  potpisali ugovor sa svojom nekadašnjom "jedinicom“ do kraja sezone.

Do 2011. godine, kada je otišao u Udineze, Brkić je skupio 117 nastupa za crveno-bele sa Karađorđa, a u dresu reprezentacije zabeležio je 11 nastupa.

Foto: AP/Photo

 

- Presrećan sam što sam se vratio i što sam u prilici da karijeru završim tamo gde sam je i počeom, odnosno, gde sam proveo sve najlepše trenutke. Biću na raspolaganju svima i daću sve od sebe da pomognem kako god i koliko god mogu, jer to je prevashodni razlog mog dolaska. Što se ove sezone tiče, ne bih da se služim standardnim frazama, ali Vojvodina uvek ima velika očekivanja i sigurno je da ne bih želeo ništa manje nego prošle godine - poručio je Brkić, koji će nositi dres sa brojem 17.

 

 

Po odlasku iz Vojvodine 2011. Brkić je branio za Udineze, pa na pozajmicama za Sijenu, Kaljari i Karpi, da bi potom bio član PAOK-a.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija