• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

09:50

TRANSFERI UŽIVO (1. OKTOBAR)! Jović ide u Premijer ligu? Novi napadač u Humskoj!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (1. OKTOBAR)! Jović ide u Premijer ligu? Novi napadač u Humskoj!

Podeli vest

Pratite i danas uz Informer.rs dešavanja sa letnje fudbalske pijace

 

22.10 - Mladi krilni fudbaler Atalante Amad Traore (18) provešće narednih godinu dana na pozajmici u Parmi.

21.56 - Italijanski novinar Đanluka di Marcio javlja da se Roma dogovorila sa Realom, te da će Borha Majorali stići u redove Vučice na pozajmicu uz pravo otkupa. Ovo vrlo verovatno znači da će Luka Jović ipak ostati u Madridu.

21.34 - Granada je dovela 21-godišnjeg vezistu Lugana Erisa Abedinija. Visina obeštećenja nije poznata za sada, ali će švajcarskom klubu pripasti 15 odsto od narednog transfera, dok će omladinski reprezentativac tzv. republike Kosovo potpisati trogodišnji ugovor.

19.03 - Višenedeljni pregovori Lacija i SPAL-a uspešno su okončani, sada je i zvanično. Mohamed Fares je novi fudbaler rimskog kluba, a SPAL-u će pripasti 8.000.000 fiksno i dodatni 1.000.000 kroz bonuse.

18.34 - Parma je dobila ponudu od 7.000.000 evra od neimenovanog arapskog kluba, a Žervinjo bogat trogodišnji ugovor. Međutim, fudbaler iz Obale Slonovače se nada pozivu Intera.

16:01 - Napoli radi na angažovanju hrvatskog veznjaka Tome Bašića iz Bordoa. Igrač je dogovorio uslove sa Napolitancima, ali je Bordo bio nezadovoljan prvom ponudom. Ipak, L'Ekip očekuje da će Napoli "podebljati" ponudu i dovesti Bašića.

16:00 - Vulverhempton Vonderersi zainteresovani su za Ousamu Idrizija, krilo AZ Alkmara. Priča se o svoti preko 15.000.000 evra. 

15:54 - Dijego Simeone ove sezone ne računa na Tomu Lemara, prvi u redu za angažovanje omalenog Francuza je RB Lajpcig, ali za sada nema konkretnih poteza. Pored toga jorgandžije su poslale mladog Rodriga Rikelmea put Bormuta na jednogodišnju pozajmicu. 

15:42 - Armin Junes prešao je iz Napolija u Ajtraht iz Frankfurta. Pozajmica u trajanju od dve godine.

15:36 - Spominjali smo danas da je Brazilac Dalbert na izlaznim vratima Intera, a sada je posao gotov. Levi bek će u petak zadužiti opremu Rena, cena pozajmice je 1.500.000 evra, a Francuzi će u ugovoru imati opciju da ga otkupe za 12.000.000 evra.

14:41 - Šon Klajber(26) vratio se u Ajaks. Klub iz Amsterdama potvrdio je dolazak desnog beka iz Utrehta, a transfer je težak 5.000.000 evra. Klajber dolazi da zameni Seržinja Desta koji je otišao u Barselonu.

 

 

14:35 - Aleksandar Kovačević stigao je u Radnički iz Ništa. Iskusni vezista dodatno će ojačati konkurenciju u veznom redu pošto se juče na Čair vratio Petar Đuričković. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fudbalski klub Radnički od danas je jači za još jednog proverenog i iskusnog fudbalera sredine terena. Nakon Petra Đuričkovića koji je stigao juče, ugovor sa niškim timom danas je potpisao Aleksandar Kovačević (28). Zanimljivo je da su Kovačević i Đuričković bili saigrači i u grčkom Ksantiju, iz koga su i stigli na Čair. -Kada sam dobio poziv od prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva i sportskog direktora Marka Jovanovića, nisam mnogo razmišljao da se posle pet godina u inostranstvu vratim u srpski fudbal. Odmah sam prihvatio njihovu ponudu.  Imam dosta prijatelja ovde u Nišu. Tu je Petar Đuričković sa kojim sa igrao u Ksantiju, a bili smo saigrači i u mlađim selekcijama Crvene zvezde. Znam Kojića i Kasalicu, čuo sam se sa njima i drago mi je što ćemo svi biti deo Radničkog- rekao je Kovačević. Aleksandar Kovačević se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog igrača, a tokom karijere je, osim za Ksanti, igrao za Crvenu zvezdu, Spartak iz Subotice, norveški Haugesund, te poljske ekipe Slask i Lehiju. Svojevremeno je bio i mladi reprezentativac Srbije, a sa Crvenom zvezdom je osvojio jednu šampionsku titulu u Superligi Srbije. Iskusni fudbaler ističe da je došao u Niš kako bi pomogao Radničkom da ispuni svoje ciljeve. -Ivica Tončev i Marko Jovanović su mi jasno predočili ciljeve kluba za ovu sezonu, a ja sam se u potpunosti složio sa tim. Zadatak je da budemo u vrhu tabele, da probamo da  ponovo igramo Evropu, a ja smatram da je to realno i da ćemo uz dobar rad ispuniti očekivanja- jasan je Kovačević. Radnički sutra od 19 časova dočekuje Mladost iz Lučana, a potom sledi reprezentativna pauza tokom koje će novajlije Kovačević i Đuričkovič imati dovoljno vremena da se uigraju sa ekipom. -Dobro će nam doći tih 15 dana. Petar i ja se dugo poznajemo, na terenu se bukvalno pogledom dogovaramo, imamo iskustvo i neće nam biti teško da se brzo prilagodimo zahtevima stručnog štaba Radničkog- završio je Kovačević.

Објава коју дели FK Radnički Niš (@fkradnickinis) дана 1. Окт 2020. у 5:24 PDT

 

14:29 - Mančester Junajted i Barselona završavaju posao oko pozajmice Osmana Dembelea. Junajted će posle godinu dana imati pravo otkupa za 55.000.000 evra, a ukoliko Francuz bude zadovoljio kriterijume i Mančester ga otkupi, Katalonci će na njemu izgubiti preko 80.000.000 evra. 

14:22 - Sastananci Atletiko Madrida i Lukasa Toreire su bili plodonosi i obe strane su zaiteresovane za saradnju prenosi italijanski novinar Fabricio Romano. Do realizacije jednogodišnje pozajmice sa pravom otkupa trebalo bi da dođe odmah pošto jorgandžije prodaju Ektora Ereru. Pored toga iz tabora Madriđana uveravaju da će Tomas Parti ostati Vanda Metropolitana stadionu.

14:10 - Daglas Kosta odbio je mogućnost da pređe u Mančester Junajted.  Juventus se nadao da će Kosta otići kako bi mogli da završe posao sa Kiezom, ipak 30-godišnji Brazilac želi da ubedi novog trenera Andrea Pirlu u svoje kvalitete i tako ostane u Torinu.

14:04 - Huan Fojt napustio je London i zaputio se ka Viljarealu, a reč je o pozajmici posle koje će Viljareal moći da ga otkupi.

14:00 - Seržinjo Dest novi je fudbaler Barselone. Mladi Holanđanin stiže iz Ajaksa. Cena je 21.000.000 fiksno, ali u tri rate, a kroz bonuse kopljanici mogu da zarade dodatnih 5.000.000 evra. Dest je potpisao petogodišnji ugovor sa klauzulom  od 400.000.000 evra.

 

 

13:45 - Filip Holender novi je fudbaler Partizana, a u Humsku stiže iz Lugana. Opštirnije OVDE!

13:26 - Inter planira dovođenje Markusa Alonsa iz Čelsija, ali prvo moraju da se reše Brazilca Dalberta. Nekadašnji član nice nada se povratku u Francusku, a među zainteresovanima je i Ren. Bila bi to verovatno pozajmica uz pravo otkupa.

13:00 - BOMBA! Federiko Kieza je na pragu Juventusa. Cena za Fiorentininog krilnog igrača je 60.000.000 evra, a čeka se da Stara dama samo proda Daglasa Kostu kako bi posao sa Kjezom bio zaključen. 

12:56 - Lacio završavao posao oko Andreasa Pereire. Veznjak Mančester Junajteda stiže u Rim na jednogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa za 27.000.000 evra ukoliko Pereira opravda očekivanja. 

12:48 - Barselona je zainteresovana za dovođenje Erika Garsije iz Mančester Sitija. Ponuda glasi 8.000.000 + 2.000.000 evra i Rafinja. Građani ne žele Rafinju, već čisto 20.000.000 evra za svog štopera.

12:45 - San javlja, Jović očajnički želi iz Madrida. Agent srpskog napadača potvrdio njegovu želju za odlaskom u Mančester Junajted. Posao bi trebao da bude gotov do kraja dana, ali jedna tačka dogovora koči čitav posao. 

12:00 - Hulk se vraća u Evropu! Snažnom Brazilcu u decembru ističe ugovor sa Šangaj SIPG-om, a on je obavestio upravu kako ne želi novi. Hulk na stolu ima ponuda iz Evrope, Kine i Brazila, ali njegova jedina želja je da ponovo zaigra u Ligi šampiona. 

11:52 - Još jedna vest iz Italije. Berluskonijeva Monca potvrdila je dolazak Antonia Marina iz GNK Dinama na jednogodišnju pozajmicu uz obavezu otkupa za 6.000.000 evra. 19-godišnji Hrvat jedan je od najtalentovanijih u svojoj generaciji, a karijeru nastavlja u Seriji B.

 

 

11:45 - Jens Peter Hauge promovisan je u novo pojačanje Milana. Stiže iz Bodo/Glimta za 5.000.000 evra. 20-godišnji krilni fudbaler privukao je pažnju Rosonera na utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, te uprava Milana nije oklevala već odmah dovela mladog Norvežanina.

 

 

 

11: 15 - Nekadašnji napadač Partizana, Rikardo Gomeš novi je fudbaler truskog Superligaša Erzuruma. Stiže na pozajmicu do kraja sezone iz Al Šarže, a svlačionicu će u Turskoj deliti sa Mičelom Donaldom.

11:12 - Uspeli su Dinamo i Norćeping da se dogovore oko Rasmusa Laurintsena. Danski štoper stiže za 1.600.000 evra u Zagreb. 

11:03 - Totenhem i Benfika veoma su blizu dogovora oko Karlosa Vinisijusa. Žoze Murinjo bio je rešen da dovede jednog napadača do kraja sezone, a odluka je pala da to bude 25-godišnjeg Brazilac. Radi se o pozajmici do kraja sezone uz pravo otkupa za 40.000.000 evra.

Foto: Reuters

 

11:00 - Barselona radi na dovođenju Memfisa Depaja iz Liona. Pored toga Katalonci su rešeni da prodaju ili pozajme Osmana Dembelea, prvi zainteresovani je Mančester Junajted. Barselona traži oko 60.000.000 evra, dok Junajted ne želi da ide preko 50.000.000 evra, pa se čini da je pozajmica najrealnija opcija.

10:50 - Vladan Milojević i njegov Al Ahli zainteresovani su za dovođene italijanskog napadača Fabija Borinija. Nekadašnjem članu Liverpula i Milana istekao je ugovor sa Veronom, pa je slobodan u izboru nove sredine. Pored Al Ahlija, još jedan klub iz Saudijske Arabije se interesuje za njega - Al Nasr. 

10:40 - Ponovo se šuška kako bi Marko Grujić mogao put Berlina. Herta gubi strpljenje u pregovorima sa Lionom oko Rejn Adelajda, te se očekuje da se okrenu proverenom srpskom reprezentativcu. Cena bi bila oko 20.000.000 evra. 

10:10 - Kako prenosi MOZZART Sport u Partizanu planiraju da poraju Bojana Matića. Napadač Partizana stigao je zimus iz Vojvodine za 120.000 evra, te se u Humskoj nadaju da će uspeti da nadoknade uloženo. Pored toga aktivna je priča oko Filipa Holendera, ofanzivca Lugana koji bi u Partizan stigao na pozajmicu iz Lugana. 

Foto: Starsportphoto

 

09:49 - U sredu eliminacija iz Lige šampiona, a već danas u Premijer ligi. Desni bek Vladimir Soufal danas bi trebao da potpiše ugovor sa Vest Hemom, a njegovom bivšem klubu Slaviji iz Praga na ime obeštećenja pripalo bi 6.000.000 evra.

09:47 Posle sjajnog starta sezone, Everton planira da do kraja prelaznog roka dodatno ojača svoje redove. Kako prenosi Liverpul Eho meta Karamela je štoper Norviča - Ben Godfri. Za 22-godišnjeg štopera Everton bi morao da izdvoji oko 26.000.000 funti.  

09:45 - Šalke ima novog golmana, Frederik Reneva je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Ajntrahta, dok je Markus Šubert krenuo put Frankfurta. 

09:44 - Dobrodošli u još jedan blog vezan za najnovija dešavanja na svetskoj fudbalskoj pijaci. Šta se dešavalo prethodnog dana pogledajte OVDE.


Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija