• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

16:22

(FOTO) ZAVRŠEN ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA! Ronaldo na Mesija! Očekuje nas ŽESTOKI srpski duel u grupi B!

Fudbal

(FOTO) ZAVRŠEN ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA! Ronaldo na Mesija! Očekuje nas ŽESTOKI srpski duel u grupi B!

Podeli vest

Završen je žreb za grupnu fazu Ligu šampiona za sezonu 2020/2021

Žreb je nakon sat i po vremena izvlačenja završen! Sergej Milinković-Savić će sa Lacijom imati lakši posao u grupi protiv Briža Zenita i Dortmunda, dok će u grupi "B" Luka Jović ukrstiti koplja sa Interom, za koji nastupa Aleksandar Kolarov.

Foto: Starsportphoto

Sa druge strane Ajaks će za rivale imati Liverpul, Midtjiland i Atalantu, dok će Kristijano ROnaldo i Lionel Mesi ukrstiti koplja u grupi "G"! 

Srpski as Nemanja Matić će sa Junajtedom u grupi "H" igrati protiv PSŽ-a, Bašahšehira i Lajpciga!

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Ovo niko nije hteo da čuje, ali NIJE SVE IZGUBLJENO!


Tok izvlačenja grupa:

Žreb je završen! Marko Nikolić će sa Lokomotivom imati težak zadatak u grupi "A" protiv Bajerna, Atletika i Salcburga!

Nagrada najboljem napadaču potpuno zasluženo ide u ruke golgeteru Bajerna, Robertu Levandovskom! On je istakao da mu je nezaboravni momenat kada je Crvenoj zvezdi dao četiri gola u drugom poluvremenu na "Marakani"!

 

Izvučen je i treći šešir! Sergej Milinković-Saviće će za rivale imati Zenit i Borusiju Dortmund!

 

Nagrada najboljem vezisti za prošlu sezone ide u ruke Kevinu de Brujneu, igraču Mančester sitija!

 

 

Kompletiran je i drugi šešir! Ajaks će na noge Liverpul, dok će Juventus i Barselona ukrstiti koplja!

 

Prvi šešir je "očišćen"! Sada se prelazi na drugi! Prethodno, biće uručena nagrada najboljem defanzivcu za prošlu sezonu. Nagrada ide u ruke Džošui Kimihu, defanzivcu minhenskog Bajerna!

Žreb je počeo!

 

 

Nagrada najboljem golmanu za prošlu sezonu dodeljena golmanu Bajerna Manuel Nojeru!

Pored njega priznanje je dobio i Florent Maluda, bivši saigrač Drogbe u dresu Čelsija! Njih dvojica će izvlačiti kuglice na današnjem žrebu.

Foto: Reuters

Pre samog izvlačenja dodeljena je psecijalna nagrada legendarnom napadaču Didijeu Drogbi. Trofej mu jue predao predsednik UEFA Aleksandar Čeferin. 

 

Grupa A: Bajern Minhen, Atletiko Madrid, Salcburg, Lokomotiva Moskva.

Grupa B: Real Madrid, Šahtjor, Inter, Borusija Mehengladbah

Grupa C: Porto, Mančester siti, Olimpijakos, Marsej.

Grupa D: Liverpul, Ajaks, Atalanta, Midtjiland.

Grupa E: Sevilja, Čelsi, Krasnodar, Ren.

Grupa F: Zenit, Borusija Dortmund, Lacio, Klub Briž.

Grupa G: Juventus, Barselona, Dinamo Kijev, Ferencvaroš.

Grupa H: PSŽ, Mančester junajted, Lajpcig, Bašahšehir.

 

 

Evo i svih šešira:

Prvi šešir: Bajern, Sevilja, Real Madrid, Liverpul, Juventus, PSŽ, Zenit, Porto;

Drugi šešir: Barselona, Atletiko Madrid, Mančester siti, Mančester junajted, Šahtjor, Borusija Dortmund, Čelsi, Ajaks;

Treći šešir: Dinamo Kijev, Lajpcig, Inter, Olimpijakos, Lacio, Atalanta, Salcburg, Krasnodar;

Četvrti šešir: Klub Briž, Lokomotiva Moskva, Marsej, Borusija Menhengladbah, Bašakšehir, Ren, Midtjiland, Ferencvaroš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija