• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2020

10:25 >> 19:03

TRANSFERI UŽIVO (2. OKTOBAR)! Štoper ostaje u Zvezdi, Partizan predstavio pojačanje

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (2. OKTOBAR)! Štoper ostaje u Zvezdi, Partizan predstavio pojačanje

Podeli vest

Pratite i danas uz Informer.rs dešavanja sa letnje fudbalske pijace

19:03 - Rajan Bruser predstavljen je kao novi napadač Šefild Junajteda. Oštrice će za njega platiti 26.000.000 evra, 15% od sledećeg transfera. Pored toga Liverpul će u naredne tri godine imati mogućnost da otkupi napdača po dogovorenoj ceni. 

19:00 - Borha Majoral stigao je u Romu! Napadač Real Madrida stiže na dvogodišnju pozajmicu. 

18:15 - Olimpijakos se pojačava za Ligu Šampiona. Počeli su pregovore sa Vulverhemptonom oko levog beka Rubena Vinagrea, a sada su vrlo blizu dovođenja Brume. Nekadašnji igrač RB Lajpciga došao bi na jednogodišnju pozajmicu iz PSV-a.

17:54 - Sada je i zvanično. Atletik Bilbao je potvrdio dolazak Aleksa Berengera iz Torina. Cena transfera je 10.000.000 evra, a još dva miliona kroz eventualne bonuse. 

 

 

17:24 - Stiven Džerard trener Glazgov Rendžersa demantovao je interesovanje za Muhameda Bešića. 

17:21 - Aleks Berenger na pragu je da pojača Atletik Bilbao. Dolazi iz Torina i igra na poziciji levog krila. 

16:58 - Srpski napadač Dejan Dražić potpisao je za Zagleblje. Dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Slovan Bratislave. 

16:55 - Seržinjo Dest je u četvrtak zadužio opremu Barselona, ali zvanična promocija nije prošla baš najbolje. Mladi fudbaler se pošteno obrikao fudbalskim umećem. 

 

 

 

16:51 - Francuski mediji prenose da je Vukašin Jovanović sklonjen iz tima Bordoa. Do kraja prelaznog roka ostalo je malo vremena, a ponuda za srpskog štopera još  uvek nema. 

16:50 - Slaven Bilić potvrdio je interesovanje za Islama Slimanija. VBA traži napadača, a u Alžircu vide rešenje. Za Lesterovog golgetera interesuje se i Lion.

16:34 - Mančester Junajted očajnički pokušava da ojača napadačku liniju. Pošto su pregovori oko transfera Džejdona Sanča i Osmana Dembelea propali, okrenuli su se Lukasu Okamposu iz Sevilje. Klub iz Andaluzije za svog igrača očekuje oko 40.000.000 evra.

16:30 - Lukas Toreira napustio je London i uputio se ka Madridu gde će potpisati ugovor o pozajmici sa Atletikom. 

15:47 - Dušan Vlahović jedan je od želja Parme kojoj ove sezone sledi grčevita borba za opstanak. Razmišlja se o jednogodišnjoj pozajmici. 

15:45 - Natanijel Klaj, nekadašnji bek Liverpula od leta je slobodan igrač. Poslednjih meseci trenira sa matičnim Kristal Palasom. Londonska ekipa i Klajn blizu su dogovora. 

15:22 - Marijus Volf zvanično u Kelnu. 

 

 

15:20 - BOMBA! Herta na pragu angažovanja Marija Gecea! 

15:18 - Fabio Depaoli novi je fudbaler Atalante. Stiže iz Sampdorije na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa za 6.000.000 evra. 

15:15 - Herta se uključila u trku za Tjemua Bakajoka, znači li to da odustaju od Grujića?

15:10 - Bolonja odbila 15.000.000 evra za Takehira Tomijasua, Milan će morati da pojača cifru ukoliko želi do Japanca. 

13:31 - Mateo Darmijan blizu je transfera u Inter. 

13:28 - Roma blizu Krisa Smolinga i Dijega Dalota iz Mančester Junajteda. Vučica takođe radi na dovođenju Borhe Majorala iz Real Madrida. 

13:22 - Betis, Olimpijakos i Sporting zainteresovani za dovođenje Dijega Laksalta iz Milana. Rosoneri su izborili dodatnih 15.000.000 evra za pojačanje, očekuje se da će se pojačati u odbrani što znači da za Laksalta više nema mesta. 

13:19 - Vesli Fofana zadužio je opremu Lestera. U redove lisica stiže iz Sent Etjena i igra na poziciji štopera. U suprotnom smeru kreće Filip Benković na jednogodišnju pozajmicu.

13:16 - Marijus Volf se seli na jednogodišnju pozajmicu u Keln iz Borusije Dortmund.

11.40 - Defanzivac Miloš Degenek, nastaviće karijeru u crveno – belom dresu. Spekulisalo se tokom minulih dana o odlasku. Pominjao se Gent, kao i transfer vredan 1.700.000 evra. Činilo se da je meč na Kipru bio poslednji za reprezentativca Australije u Zvezdinim bojama. Ipak, neće biti tako.

Foto: Informer

 

11.30 - Filip Holender, novo pojačanje Partizana, stigao je u Beograd
Za danas su zakazni lekarski pregledi i potpis ugovora. Holender u Partizan stiže na jednogodišnju pozajmicu iz švajcarskog Lugana. Crno-beli su Luganu platili 50.000 evra, sa mogućnošću otkupa koji iznosi 450.000 evra.

Foto: partizan.rs

 

10.10 -Engleski premijerligaš Vest Hem ponudio je Napoliju 25 miliona evra za srpskog fudbalera Nikolu Maksimovića, prenose italijanski mediji.

Maksimović je prošle sezone u dresu Napolija upisao 28 nastupa u svim tajkmičenjima, a ugovor sa klubom iz Napulja ističe u junu sledeće godine.

10.08 -  Frenk Lampard  čisti igrački kadar Čelsija! Markos Alonso bi mogao u Inter koji se spreman da pošalje ponudu, dok bi Bakajoko mogao put Napulja s obzirom na to da je Milan ispao iz trke.

10.04 - Dobrodošli u još jedan blog vezan za najnovija dešavanja na svetskoj fudbalskoj pijaci. Šta se dešavalo prethodnog dana pogledajte OVDE.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija