• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

09:38

METALAC NIJE PARTIZANOVA FILIJALA! Lazetić oštar posle remija: Svi akteri meča su bili na nivou SEM JEDNOG!

Fudbal

METALAC NIJE PARTIZANOVA FILIJALA! Lazetić oštar posle remija: Svi akteri meča su bili na nivou SEM JEDNOG!

Podeli vest

Metalac iz Gornjeg Milanovca nastavlja sa dobrim partijama od udlaska u Linglong Superligu Srbije. Ekipa Žarka Lazetića je na svom terenu odigrala nerešeno 1:1 (0:0) sa favorizovanim Partizanom, sa igračem manje

Šef stručnog štaba Metalca Žarko Lazetić imao je čime da bude zadovoljan. Dok je brojčano stanje na terenu bilo jednako, Metalac je bio konkurentan i agresivan. 

- Pre svega sve čestitke mojim momcima na herojskoj utakmici. Teško je igrati protiv Partizana, a još je teže igrati protiv Partizana u deficitu, sa desetoricom. Mogu da budem zadovoljan onim što su momci pokazali. U prvom poluvremenu dok smo biti egal sasvim smo dobro parirali Partizanu kao što sam i najavio. Kontrolisali smo njihove napade i imali igru iz zadnje linije, možda nam je falilo malo probojnosti da materijalizujemo nešto - rekao je Žarko Lazetić i dodao. 

Foto: Starsportphoto

 

- Što se tiče drugog poluvremena primili smo gol na samom početku, pa je bilo teže, a naročito posle isključenja igrača. Zaista bih čestitao momcima na sjajnoj igri. Pokazali su ponovo da imaju karakter, stav, a to se isplatilo golom. Poslednjih deset minuta bili smo pod pritiskom, ali smo uspeli da se odbranimo. 

Foto: Starsportphoto

 

- Mislim da su danas svi akteri bili na nivou, sem jednog, ali to je neka druga priča. Ako mi dozvolite da kažem samo nešto - počeo je Lazetić u nameri da završi priče o tome da je Metalac filijala Partizana.

- Metalac igra fudbal i igra ga za sebe. Bilo je raznih kuloarskih priča, koje će nadam se sada prestati. U vezi sa time da Metalac ima igrače iz Partizana, da smo filijala ili ne znam ni ja šta. Partizan i Metalac su pokazali da su gospodski klubovi, da igraju fudbal i normalne utakmice. Nekada pobedi bolji, nekada lošiji, a nekada se bodovi dele. Ali, igramo fudbal onako kako treba da se igra u celoj Srbiji i svetu - zaključio je trener Metalca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ПА ИСТЕР'О ИМ ЈЕ ИГРАЧА НА ПРАВДИ БОГА .ГРОБАРИМА,ОД КАД ЈЕ ДОШАО СТАНОЈЕВИЋ,НИ СУДИЈЕ НЕМОГУ ПОМОЋИ ХАХАХАХА

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija