• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2020

07:15

(FOTO) LJUDINA! Huligani su mučili beskućnika, a onda se POJAVIO AS LIVERPULA!

Fudbal

(FOTO) LJUDINA! Huligani su mučili beskućnika, a onda se POJAVIO AS LIVERPULA!

Podeli vest

Kakva legenda! Mohamed Salah je bez imalo straha odbranio jednog beskućnika od huligana koji su ga maltretirali,

Kamere su zabeležile situaciju sa jedne benzinske pumpe u Liverpulu. Vido je huligane kako maltretiraju jednog beskućnika, odmah je izašao iz skupocenog Bentlija i rasterao napadače i izvesnog Dejvida Krejga počastio sa 100 funti.

U pitanju je Dejvid Krejg, koji kaže da ga je Egipćanin zašititio.

- Mo je bio izvanredan kao što je izvanredan kada igra za Liverpul. Čuo je šta mi ljudi govore, okrenuo se i poručio im: 'Isto se i vama može desiti za nekoliko godina.' Znao sam da ne haluciniram kada mi je dao 100 funti. Kakva legenda. On je čuo kako me gnjave. Nazivali su me raznim imenima i pitali zašto tražim novac i govorili da nađem sebi posao. On je video šta se događa, obratio se njima i onda otišao na bankomat. On je pravi životni heroj u mojim očima i želim mu se zahvaliti - rekao je Krejg.

 

 

Salah je nedavno takođe pokazao ljudskost, ali na terenu. Kada je protiv Lidsa postigao gol, slavio je tako što je prekrio uši rukama, čime je odao počast saigraču iz reprezentacije Moamenu Zakariju, koji boluje od amiotrofične lateralne skleroze.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija