• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2020

20:40

GRUJIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU, ŽESTOKO GA JE PECNUO! Završio je karijeru u Liverpulu!

Fudbal

GRUJIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU, ŽESTOKO GA JE PECNUO! Završio je karijeru u Liverpulu!

Podeli vest

Marko Grujić ponovo je napustiti Liverpul i otišao na pozajmicu u Porto

Njegova ekipa minulog vikenda doživela je najteži poraz u eri Jirgena Klopa. Aston Vila je slavila je čak 7:2 (3:1), a apsolutni heroj trijumfa bio je Oli Votkins sa tri pogotka u mreži Adrijana.

 

Foto: tanjug/ap photo

 

To je ispratio i Marko Grujić, pa je njegov komentar na Instagramu o utakmici došao u žižu javnosti kod navijača.  Marko Grujić igra "Fantasy Football", pa se na Instagramu požalio da Votkins nije mnogo dao u prvim kolima nove sezone. Čim ga je izbacio iz tima - odmah je postigao het-trik i to baš protiv njegovog tima.

Na komentar jednog od pratilaca da je "odmah njima uvaljao tri komada", Grujić je odgovorio i "pecnuo" saigrača Adrijana:

- Verovatno i okončao Adrijanovu karijeru u Liverpulu - napisao je srpski fudbaler.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija