• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

10:25

HRVATI, SPREMITE SE, MASAKRIRAĆEMO ŠKOTE! Piksi opleo, NEKA SE SVI PLAŠE SRBA!

Fudbal

HRVATI, SPREMITE SE, MASAKRIRAĆEMO ŠKOTE! Piksi opleo, NEKA SE SVI PLAŠE SRBA!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u sredu igra sa Turskom u drugoj sezoni Lige nacija, ali svi i dlaje razmišljaju o 12. novembru i utakmici protiv Škotske, jer pobednik tog duela ide na Evropsko prvenstvo

Dragan Stojković Piksi je škotskim medijima pričao šta ih čeka i bio je vrlo inspirativan.Legendarni fudbaler  i čovek koji je igrao na poslednja dva Evropska prvenstva na kojima je naša zemlja učestvovala (1984. i 2000. godine), ne sumnje u Srbiju.

- Bolji smo od Škota. Dobićemo Škote u Beogradu, pa onda neka nam dođu Hrvati. Nismo bili na evropskim prvenstvima od 2000. godine, što je dugo, predugo za zemlju poput naše - rekao je Piksi.

Foto: Starsportphoto

 

Stojković je rekao i da selektor Ljubiša Tumbaković radi odličan posao.

- Znam da će dobro pripremiti momke za Škotsku i da poštuje protivnika, ali, da budem skroz iskren: bolji smo od Škotske i to će se videti na terenu. Ako budemo igrali kao u Oslu, masakriraćemo ih - poručio je Piksi i nastavio:

- Imamo toliko tehnički fantastičnih igrača i zaslužujemo da budemo u društvu najboljih na svetu. Protiv Norveške smo taktički odigrali na vrlo visokom nivou, trebalo je da pobedimo sa pet golova razlike! Dominirali smo protiv ekipe za koju se pričalo da će nas lako dobiti - zaključio je Piksi.

 

Foto: Starsportphoto

 

Poznato je da pobednika duela Srbija - Škotska u grupi na EP čekaju Engleska, Hrvatska i Češka pa je tako moguć prvi fudbalski duel Hrvatske i Srbije na nekom velikom takmičenju.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goksy24

pre 3 godine

Vidim razbili ste Mađare, pa će sad da dođu u paketu zajedno Škoti i Hrvati. Kakva glupost!

Sumadinac

pre 3 godine

Samo ti Piksi lupaj praznu slamu covece tako se ne mitivise sportista sportisti treba dati na znanje da i protivnik moze da bude jak zato nasi fudbaleri i padaju na ispitima radi takvih kao sto si ti .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija