• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2020

10:20

ODLAŽE LI SE DERBI ZBOG KORONE? Evo šta kažu pravila!

Fudbal

ODLAŽE LI SE DERBI ZBOG KORONE? Evo šta kažu pravila!

Podeli vest

U redovima Crvene zvezde pojavio se koronavirus, pozitivan je Mirko Ivanić, ali im pored toga neće biti odlaganja večitog derbija (nedelja, 17.00)

Pozitivan test Mirka Ivanića pokrenuo je diskusiju da li bi derbi trebalo da se odigra, ali pravilnik Superliga kaže – nema odlaganja.

U protokolu organizacije utakmice Superlige odlaganje je moguće ukoliko tim zatraži isto, u slučaju da ima sedam bolesnih igrača, prenosi "Sportski žurnal".

Foto: Starsportphoto

 

Dokumentacija se potom prilaže Medicinskoj komisiji Fudbalskog Saveza Srbije koji donosi konačnu "presudu".

Derbi je na programu u nedelju od 17 časova na stadionu Partizana. Dva tima u meč jeseni ulaze posle reprezentativne pauze, a razlika na tabeli je osam bodova u korist Zvezde.

Foto: Starsportphoto

 

Poslednji međusobni susret pripao je Partizanu sa 1:0, u junu ove godine, a crno-beli su dobili tri od poslednja četiri derbija bez primljenog gola. Zvezda je poslednji put slavila u aprilu 2019. sa 2:1 na svom terenu, dok se u Humskoj nij radovala pobedi od februara 2016. odnosno na poslednjih šest gostovanja. Derbi će se igrati pred praznim tribinama zbog pandemije koronavirusa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija