• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2020

21:35

KORONA REMETI PLANOVE UEFI! Čeferin odgovara: Balon NIJE opcija za EP!

Fudbal

KORONA REMETI PLANOVE UEFI! Čeferin odgovara: Balon NIJE opcija za EP!

Podeli vest

Aleksander Čeferin zaustavio glasine o eventualnom "balonu" za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ali i za Evropsko prvenstvo

Novi, drugi udar korona virusa na Evropu pravi ozbiljne probleme sportovima. Sve je više zaraženih među takmičarima, mnoga takmičenja su obustavljena, ali UEFA još uvek odoleva. 

Poslednjih dana pojavila se mogućnost da će se Liga Evrope i Liga šampiona igrati pred navijačima, odnosno 30 odsto kapaciteta, a sada je predsednik UEFA, Aleksander Čeferin rekao da će se Evropsko prvenstvo najverovatnije igrati bez navijača.

Podsećamo, zbog pandemije EP je otkazano i pomereno za narednu godinu.

Foto: Reuters

U razgovoru za nemačke medije, prvi čovek UEFA istakao je da će se o navijačima odlučivati, ali da "babl" po uzoru na NBA ligu nije jedna od opcija, te da se neće odstupati od plana da se kontinentalno takmičenje igra u 12 gradova.

Foto: Reuters

- Sigurno ne razmišljamo o 'balonu', isto to mislim i za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Razmatramo da li da bude turnir sa navijačima ili bez. Da li 30, 50 ili 70 odsto punog kapaciteta stadiona. U teoriji, iako želimo EURO u 12 zemalja, možemo i da ogranizujemo u 11, 10, tri ili čak jednoj zemlji - rekao je Čeferin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija