• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2020

15:02

(VIDEO) HOROR, MITROVIĆEV DAN ZA ZABORAV! Promašio, pa napravio PENAL...

Fudbal

(VIDEO) HOROR, MITROVIĆEV DAN ZA ZABORAV! Promašio, pa napravio PENAL...

Podeli vest

Remi Fulama i Šefild Junajteda 1:1 (0:0) u duelu "fenjeraša" Premijer lige

Podela bodova u Šefildu! Oštrice nisu iste kao prošle godine, a ako nastave ovako sledi im borba za opstanak sa današnjim rivalom. Fulam igra slabo, Fulam se muči, a u sivilo ekipe sa Krejven Kotidža danas se stopio i Aleksandar Mitrović.

Srpski internacionalac danas je mogao ponovo da izraste u heroja Fulama, ali prvo je promašio penal, a potom i napravio jedan, pa je dobio ulogu tragičara dana. 

Bio je Šefild bolji rival tokom celog meča, ali je Alfonso Areola vadio fulam iz dubioze spektakularnim odbranama. Ipak, prvi je do prednosti u 60. minutu mogao da dođe gost. Mitrović je u skoku nadvisio Robinsona, a ovaj rukom skinuo loptu za glave napadaču. 

Andre Mariner je pokazao na belu tačku, ali je Mitrović bio neprecizan.

Bez obzira na to uspeo je Fulam da pobede preko Ademole Lukmana i to prelepim golom! Serija driblinga i onda sjajan udarac, nije tu Ramsdejl mogao ništa.

Nije se ništa promenilo u nastavku meča, Šefild je napadao, a Areola bio besprekoran sve do 85. minuta! Ispala je Areoli lopta posle centaršuta, a uloge su se zamenile. Robinson je stigao do lopte, a Mitrović je nepažljivo skrivio penal. Legenda Šefilda, Bili Šarp izveo je penal i postavio konačnih 1:1!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija