• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

10:13

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA! Bez CENZURE, čuju se NAJBRUTALNIJE PSOVKE u loži Partizana posle penala!

Fudbal

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA! Bez CENZURE, čuju se NAJBRUTALNIJE PSOVKE u loži Partizana posle penala!

Podeli vest

Partizan i Crvena zvezda odigrali su 1:1 u Humskoj u 163. večitom derbiju, a večiti rivali su ovog puta "prešli igricu"

Večiti derbi je ponovo digao prašinu, naravno, suđenje je u prvom planu i ovog puta. Navikli smo da jedni ili drugi kukaju uglavnom zbog penala, ofsajda... ali sada je sporan bio i korner.

Partizan je poveo golom Filipa Stevanovića, dok je Crvena zvezda izjednačila iz penala preko Aleksandra Kataija.

Foto: Starsportphoto

 

Sudija Novak Simović je svirao penal, nakon što je Miloš Jojić povukao Seku Sanoga s leđa posle kornera. Nakon što je dosuđen penal, u loži stadiona Partizana nastaoo je haoas. Crno-beli su bili malo je reći besni, nisu birali reči, pa su se čule brojne sramne psovke.

Superliga je na svom Jutjub kanalu objavila video bez cenzure na kojem se mogu čuti uvrede prema Zvezdi odmah posle penala.

- Je**m vam majku u pi**u cigan**u, pi**e jedne cigan**e, sram vas bilo! Sve vas je*** u usta - vikala je nepoznata osoba u loži u tim trenucima.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Večiti derbi i srpski ligaški fudbal zajedno sa njim konačno su dotakli dno... više uopšte ništa nema smisla u našem fudbalu, nije od raspada bivše velike zajedničke države nikad ni imalo, ako ćemo pošteno. Sve je skrojeno po meri večitih rivala, ostali odavno služe samo kao popuna, da ne kažem ukras. posle decenije vladavine partizana sada imamo vladavinu zvezde zadnjih par godina... Potpuno mi je jasno zašto je Savo Milošević napustio srpski fudbal, jer je spoznao da se u njemu stvari nikad neće promeniti. Ko ima prevlast njemu ide sve na ruku, u ovom trenutku to je zvezda, ranije to isto radio je i partizan. Indikativno je da do derbija već par zadnjih godina zvezda ne izgubi ni bod od ostalih, a onda ne može pobediti partizan, (to jest najčešće izgubi) kome mali redom otkidaju bodove... nešto tu debelo smrdi i nije u redu. pitam se kome još treba takvo prvenstvo? Domaća liga imala bi smisla jedino bez večitih rivala, tada bismo imali uzbudljivo i neizvesno takmičenje u kojem se ništa ne bi unapred znalo... ovako i da nije korona, teško bi ko zalutao na tribine, jer iskreno nema se šta videti. Jedini spas je regionalna fudbalska liga, po ugledu na košarkašku ABA ligu... Liga sa Bugarima, Grcima, Rumunima, i bivšom braćom koja žele (Makedonija, Crna Gora, BIH, možda Hrvatska), a u obzir dolaze i Madjari i Kiprani. Napraviti jednu jaku ligu sa 20 klubova, gde bi Zvezda i Partizan bili u društvu drugih slično velikih klubova i gde ne bi postojala nikakva protekcija ni za koga, gde bi sportski rezultat bio u prvom planu. Samo u takvim okolnostima bi se mogli pošteno izmeriti ko koliko vredi i onda ne bi bilo mesta nikakvoj ljutnji ni sumnjama, jer večiti rivali ne bi bili sami vukovi medju ovcama, već bi bili vukovi medju drugim vukovima... Ovako zaista više nema smisla i neću više pratiti ni derbi niti naše prvenstvo, jer odavno nije tajna, da se prvak zna pre prvog zvižduka u prvom kolu... koji klub obezbedi prevlast, taj osvaja titulu, koja nema nikakvu realnu vrednost... mislim dajmo malo realno, nema ni bajern, ni real ni PSG 10 pobeda iz pvih 10 kola... to može samo tamo gde nisu čista posla. U partizanu se sad bune naravno, imaju pravo, ali zaboravljaju da su ne tako davno oni bili u toj ulozi u kojoj je sad zvezda, zato je to nezadovoljstvo uprave, krajnje licemerno. Jedino mi žao poštenih igrača i trenera koji posle takvih mečeva shvataju da nemaju više šta da traže u našem fudbalu i ligi... Jad tuga, čemer i beda. Ukinite domaće takmičenje što je pre moguće, vreme je za jaku regionalnu ligu. To je spas svima, ako smo iskreni i pošteni, a ako nismo, onda nije više ni bitno!

LeSa

pre 3 godine

Zaboravljaš samo nekoliko činjenica. Zvezda sada dere sve redom jer je za klasu jača od svih što je dokazala i u evropi. Partizan je za vreme Karadžića dobijao utakmice po 1-0 sa produžecima po 7-8 minuta, a pritom je i od Zvezde gubio nekoliko puta dok je u evropi ispadao od svakakvih ekipa pa se borio za ligu evrope preko ispadanja iz lš i tamo redovno ispadao. Partizanovo učešće u evropi u tim godinama je bilo jad i čemer i kao neko ko prati sve klubove bilo je užasno gledati ih. Zvezda je dala srpskom fudbalu nešto što vi nećete nikada u ovim godinama, a to je da je pobedila prvaka evrope sa 2-0. Pozz

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija