• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2020

10:23

HRVATIMA SMETA SRBIN BORJAN! Jedva su dočekali, likuju zbog UVREDA!

Fudbal

HRVATIMA SMETA SRBIN BORJAN! Jedva su dočekali, likuju zbog UVREDA!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana su na meti navijača Partizana, ali i čelnika kluba iz Humske posle remija u Humskoj (1:1)

Nije to promaklo Hrvatima pa likuju zbog uvreda na račun čuvara mreže šampiona Srbije. Jedva su dočekali.

“Večernji list” prenosi priču pod naslovom “Vrataru kojem je Dalmacija u Srbiji, a Knin zvezdaški grad žestoko izvrijeđali suprugu”. 

Foto: Novak Đurović

 

Hrvati pišu da je Snežana Borjan često na udaru navijača Partizana koji joj na svakom derbiju pevaju uvredljive pesme. Imaju je na piku jer je nekad radila u marketingu crno-belih. Isti mediji podsećaju da je Milan Borjan rođen u Kninu, zatim je neko vreme živio u Beogradu, a kasnije se cela porodica preselila u Kanadu.

Hrvatima posebno smeta što Borjan ne krije svoje srpske stavove. Navodno, u jednom je intervjuu izjavio kako nije rođen u Hrvatskoj.

Foto: Starsportphoto

 

- Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osećam se kao Kanađanin, jer sam tamo proveo puno godina - rekao je Milan i dodao:

- Znam ko sam i odakle dolazim! Knin je uvek bio zvezdaški grad, a ova pobeda (nad Kelnom) bila je za celu srpsku Dalmaciju.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija