• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2020

14:48

POJAČANJE NA ČAIRU! Zvezdino dete u Radničkom!

Fudbal

POJAČANJE NA ČAIRU! Zvezdino dete u Radničkom!

Podeli vest

Radnički iz Niša je dobio pojačanje na štoperskoj poziciji. U pitanju je nakadašnji prvotimac Crvene zvezde i bivši mladi reprezentativac Darko Lazić

Lazić (26) je u međuvremenu igrao i za Anži, Alanju i Denizli, a proteklih šest meseci proveo je u Sarajevu. U Radnički je stigao kao slobodan igrač.

 

 

- Vraćam se posle mnogo godina u srpski fudbal i drago mi je što ću nositi dres Radničkog. Želeo sam da se vratim u Srbiju, a kada je došao poziv iz Radničkog odluka je bila laka. Ja sam neko ko sa velikom pažnjom prati zbivanja u srpskom fudbalu, tako da sam dobro upućen u situaciju u Radničkom. Gledao sam nekoliko mečeva ove sezone, tim je kvalitetan i ima potencijala za velike stvari, a poznajem i šefa stručnog štaba Milana Đuričića i nadam se da ću uspeti da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve u tekućoj sezoni - rekao je Lazić.

Stasiti štoper je ponikao u Crvenoj zvezdi, a za prvi tim je debitovao 26. maja 2013. godine protiv Vojvodine sa 19 godina. U narednoj sezoni je zabeležio 14 nastupa za crveno-bele, dok je u sezoni 2014/2015. ostvario 22 nastupa.  

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DAN POSLE DERBIJA! Sukob Stevanovića i Degeneka
Fudbal

DAN POSLE DERBIJA! Sukob Stevanovića i Degeneka

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su u nedelju odigrali 163. "večiti derbi", a u Humskoj nije bilo pobednika (1:1). Dan kasnije, u studiju "TV Arena sport" našli su se Filip Stevanović i Miloš Degenek koji su hladne glave prokomentarisali dešavanja na utakmici, ali je ipak došlo do novog sukoba mišljenja

19.10.2020

22:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija