• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2020

15:45

SRBI NAPRAVILI HAOS, POSVAĐALI NORVEŽANE! Raspad sistema, pale TEŠKE REČI...

Fudbal

SRBI NAPRAVILI HAOS, POSVAĐALI NORVEŽANE! Raspad sistema, pale TEŠKE REČI...

Podeli vest

U reprezentaciji Norveške nastao je haos posle poraza od Srbije u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo (2:1)

Sve je bilo sjajno i bajno do duela sa "orlovima" kada je puklo nakon poraza selekcije od Srbije u Oslu. Selektor fudbalske reprezentacije Norveške Lars Lagerbek posvađao se sa reprezentativcem Aleksanderom Sorlotom na krv i nož zbog poraza od Srbije. Navodno je kako prenose tamošnji mediji došlo do žestoke svađe.

Kapiteni Norveške reprezentacije Stefan Johansen, Omar Elabdelaui i Džošua King podržali su selektora.

Ipak, netrpeljivost traje još od pre dve godine i utakmice na Kipru, kada je Serlot promašio prazan gol, mada je Norveška dobila utakmicu. Ali, to je utivalo ma  njegov status u timu, nije bio zadovoljan minutažaom, pa je na kraju puklo. 

Foto: Tanjug

 

Nakon poraza od Srbije Serlot je rekao u kameru:

- Ovako više nikada nećemo igrati - kazao je Serlot, a u svlačionici je rekao selektoru Lagerbeku i njegovim pomoćnicima da su – nesposobni!

- Nisi bio tako pre dve godine na Kipru kad si promašio onu šansu! - uzvratio je selektor.

- Za 30 godina karijere nisam doživeo takvo nepoštovanje. Da igrač toliko pređe linuiju. Imao sam mnogo diskusija sa fudbalerima, oko taktike, stvari vezanih za utakmice, ali nikada nešto ovako, nešto što prevazilazi sve granice - priznao je Lagerbek i dodao:

Foto: fss

 

- Tolerišem da postoje neslaganja oko profesionalnih fudbalskih stvari. Aleksander je, međutim, izneo nekoliko optužbi koje se nisu bavile fudbalom, već kako smo ja i moj pomoćnik nesposobni kao treneri - rekao je Lagerbek.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija