• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2020

14:12

U ŠPANIJI KAO U SRBIJI! Sudija na meti pred "El klasiko"!

Fudbal

U ŠPANIJI KAO U SRBIJI! Sudija na meti pred "El klasiko"!

Podeli vest

U Španiji kao u Srbiji, frka pred derbi! Prvi ovosezonski "El Klasiko", duel Barselone i Reala, igra se u subotu od 16 časova

Zakuvalo se zbog izbora sudije. Meč će voditi 38-godišnji Martinez Munuera, a čelnici Barselone su ocenili njegov izbor od strane čelnika La Lige kao sramotan.

Munuera je prema tvrdnjama iz Katalonije već nekoliko puta sudio na štetu Barselone, pa zbog toga "grme" po medijima i društvenim mrežama.

Foto: reuters

 

Nije na odmet pomenuti da je Munuera Barseloni sudio 21 meč, a Katalonci imaju skor 15-3-3. U tim mečevima je dosudio i pet penala za Katalonce.

Ali, Kataloncima se on ne sviđa, pa se pred duel dva gifanta u Španiji uglavom priča o sudiji.

Foto: reuters

 

Real posle pet kola ima skor od tri pobede, uz remi i poraz, treći je na tabeli Primere, dok je Barselona čak deveta sa dve pobede, uz jedan remi i poraz.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija