• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2020

19:02

(VIDEO/FOTO) MOMAK JE PRAVI MAĐIONIČAR! Holandsko ČUDO od deteta stiže na probu!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) MOMAK JE PRAVI MAĐIONIČAR! Holandsko ČUDO od deteta stiže na probu!

Podeli vest

Mičel Bergkamp, sin proslavljenog fudbalera Denisa Bergkampa, stigao je na probu u Arsenal, klubu u kome se njegov otac proslavio.Mičel ima 22 godine i od 11. godine je u holandskom Almeru

Mladi Bergkamp igra na poziciji ofanzivnog veznog, a može da igra i na mestu najisturenijeg igrača ekipe.

 

 

Trenutno je na probi u Arsenalu i kako prenose holandski i engleski mediji, dobiće ugovor sa U23 timom.

Njegov otac Denis je igrao za Arsenal od 1995. do 2006. godine i smatra se najboljim igračem londonskog kluba ikada, uz Tijerija Anrija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ČINJENICE SU ČINJENICE! Ako Sanogo NASTAVI ovako, teško da će ostati u Crvenoj zvezdi!
Crvena zvezda

ČINJENICE SU ČINJENICE! Ako Sanogo NASTAVI ovako, teško da će ostati u Crvenoj zvezdi!

Iako rezultat jučerašnje utakmice nije bio na njihovoj strani, fudbaleri Crvene zvezde su pružili sjajnu partiju protiv ekipe Hofenhajma, što najbolje prikazuju statistički podaci, naročito oni vezani za direktne duele na fudbalskom igralištu. Jedan od najboljih na terenu bo je i Seku Sanogo, koji ukoliko nastavi sa ovakvim partijama, teško će čelnici crveno-belih moći da se odbrane od raznih ponuda za njega

23.10.2020

18:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija