• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

23.10.2020

23:48

NINKOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Dobre vesti iz Hrvatske!

Fudbal

NINKOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Dobre vesti iz Hrvatske!

Podeli vest

Posle teške saobraćajne nesreće na auto-putu nedaleko od Zagreba, kod Lipovljana, Nikola Ninković završio je u bolnici u Sisku

Večeras je iz nje otpušten i krenuo je put Beograda sa bratom Nemanjom koji je došao po njega.

Nikolin otac Branimir je za Telegraf.rs potvrdio da na sreću Nikola nema povrede glave, što je u početku bilo sumnjivo lekarima. Ipak, nisu uočili nikakve povrede, pa je fudbaler italijanskog Askolija otpušten iz bolnice na kućno lečenje.

(FOTO) RAZBIJENA GLAVA, IZBIJENI ZUBI! Prva fotka iz bolničkog kreveta! Evo u kom stanju se nalazi Nikola Ninković!

- Nikola je vikend proveo u Srbiji i vraćao se u Italiju. Ispatili smo ga oko pola dva, a posle četiri popodne javio je bratu Nemanji da je imao udes. Zahvalni smo lekarima za sve što su preduzeli. Nikola će ostati u Beogradu nekoliko dana, pošto mu je savetovano da miruje - naveo je Ninkovićev otac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija