• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2020

17:39

(VIDEO) NOVA PETARDA! Bajern pregazio Ajntraht! Lajpcig melje sve pred sobom!

Fudbal

(VIDEO) NOVA PETARDA! Bajern pregazio Ajntraht! Lajpcig melje sve pred sobom!

Podeli vest

Ponovo petarda u Minhenu, Bajern napunio mrežu Ajntrajta 5:0 u okviru petog kola Bundeslige

Kako je prošao Atletiko Madrid na Alianc Areni, Ajntraht nije mogao ništa bolje ni da očekuje! Pet golova u mreži Kevina Trapa, het-trik Roberta Levandovskog i četvrti trijumf Bavaraca u Bundesligi. Već posle deset minuta načeo je Bajern mrežu rivala, a na pola prvog poluvremena bilo je jasno da sledi debakl. Levandovski je upisao tri gola, Sane i Gorecka su dodali još po jedan na kraju 5:0 za Bajern protiv Ajntrahta!

Veliki preokret viđen je na meču Majnca i Borusije Mehengladbah. Gosti su stigli umorni posle gostovanja Interu u Ligi šampiona, a to se najbolje oslikalo u prvih 45 minuta, kada je Majnc poveo sa 2:1. Napravio je Marko Roze promene u drugom poluvremenu, a Menš je preko Hofmana i Gintera uspeo da preokrene rezultat u svoju korist - 3:2.

Slaba fudbalska predstava u Berlinu! Union je dočekao Frajburg, a zanimljivo je bilo samo od 34. do 37, minuta kada su pala oba gola. Prvo je Vinćenco Grifo doveo Frajburg do prednosti, a dva minuta kasnije Andriš je postavio konačnih 1:1.

RB Lajpcig ostaje jedina neporažena ekipa u Bundesligi posle petog kola, bar dok Leverkuzen ne odigra svoj meč! Delovalo je da Herta može da zapreti četi Julijana Najgelsmana, ali ipak je Lajpcig bio siguran. Poveli su gosti iz prestonice preko Kordobe u osmom minutu. Ipak, "bikovi" vrlo brzo poravnavaju preko Upamekana. Mirovale su mreže sve do desetak minuta pred kraj kada je Marsel sabicer sa bele tačke doneo tri boda domaćoj ekipi - 2:1.  

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

BUNDESLIGA

5. kolo

Petak

Štutgart - Keln 1:1(1:1)

(Mangala 1 - Anderson 23)

Subota

Bajern - Ajntraht 5:0(2:0)

(Levandovski 10, 26, 60, Sane 72, Gorecka 90+1)

Majnc - Menhengladbah 2:3(2:1)

(Mateta 23,36 - Štindl 15, Hofman 75, Ginter 83)

Lajpcig - Herta 2:1(1:1)

(Upamekano 11, Sabicer 77 - Kordoba 8)

Union Berlin - Frajburg 1:1(1:1)

(Andrič 36 - Grifo 34)

Borusija Dortmund – Šalke 3:0 (0:0)

(Akanđi 55, Haland 61, Humels 78)

Nedelja

Volfsburg - Bilefeld 15.30

Verder - Hofenhajm 18.00

Ponedeljak

Leverkuzen - Augzburg 20.30
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija