• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2020

09:58

(VIDEO) SKANDAL NAD SKANDALIMA! ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Otkriveno zašto hoće da OTERAJU Jovića! ZA SVE JE KRIV OVAJ ČOVEK!

Fudbal

(VIDEO) SKANDAL NAD SKANDALIMA! ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Otkriveno zašto hoće da OTERAJU Jovića! ZA SVE JE KRIV OVAJ ČOVEK!

Podeli vest

Isplivao je novi prljav veš iz Real Madrida, a pitanje je kako će se " kraljevski klub" oprati posle ovoga

Video snimak koji je objavio "Telefoot" zaprepastio je planetu, posebno Špance i navijače Reala. 

Real Madrid je u drugom kolu grupe B Lige šampiona teškom mukom izvukao bod protiv Borusije iz Mehengladbaha (2:2). Kraljevski klub je do 87. minuta gubio sa 2:0 i bio je na pragu drugog poraza, ali je u finišu sa dva brza pogotka izbegao poraz. Snimak koji se pojavio nakon meča sa Borusijom potvrđuje da su međusobni odnosi katastrofalni, Jasno je da je svlačionica Reala u rasulu.

Foto: AP PHOTO

 

Naime, "Telefoot" je objavio snimak na kom se čuje razgovor igrača iz tunela na poluvremenu utakmice. Igrači Reala su čekali izlazak na teren i razgovarali, a glavnu reč vodio je Francuz Karim Benzema.

Foto: printscreen

 

Foto: AP PHOTO

 

- Meni dodaj loptu, ne njemu (Vinicijusu). On igra protiv nas - govorio je Benzema zbunjenom Mendiju.

 

 

Foto: AP PHOTO

 

Vinicijus Junior u poslednje vreme često ima problema sa realizacijom, jasno je i zapto jer ga očito izbegavaju.

Isti slučaj je i sa našim Lukom Jovićem. Srpski napadač retko dobija priliku, a kada je dobije gotovo da ne pipne loptu. Svima je odavno jasno zašto, a sada je i potvđeno.  Zbog njega Srbin ne kože da dobije poštenu šansu da pokaže zašto ga je Real doveo za 60 miliona evra, nego ga španski mediji mesecima pljuju i sele iz jednog i drugi klub. 

Skandal nad skandalima.

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija