• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N. - M. G.

29.10.2020

10:26

VAZURA I TERZIĆ NE ZAREZUJU FSS! Najavljene KAZNE, funkcionere "večitih" BAŠ BRIGA!

Fudbal

VAZURA I TERZIĆ NE ZAREZUJU FSS! Najavljene KAZNE, funkcionere "večitih" BAŠ BRIGA!

Podeli vest

Direktori Partizana i Crvene zvezde Miloš Vazura i Zvezdan Terzić danas bi trebalo da budu kažnjeni zbog kritikovanja sudije posle 163. večitog derbija * Obojica poručili saradnicima da ih odluke Fudbalskog saveza Srbije ne zanimaju

Miloša Vazuru (34) i Zvezdana Terzića (54) baš briga za odluke FSS! Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije danas će na redovnoj sednici izreći kazne direktorima Partizana i Crvene zvezde, a njih dvojica su saradnicima poručili da ih odluke FSS ne interesuju i da će nastaviti da rade kao i dosad!

VAZURINA IZJAVA NAKON DERBIJA

Izuzetno sam nezadovoljan zbog načina na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Pre jedanaesterca je dosuđen nepostojeći korner, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku. Takođe je do 70. minuta prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je takođe bilo očigledno. Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu.

Vazura je nakon utakmice, u kojoj je rezultat bio 1:1 (1:0), izjavio da je Simović u poluvremenu "dobio poziv koji se ne odbija", pa da je zato svirao jedanaesterac za Zvezdu, iz kojeg su crveno-beli izjednačili. Zbog te izjave je čak bio i na saslušanju u tužilaštvu, gde je priznao da je slagao i da uopšte nema dokaz za svoje tvrdnje.

Kokeza nemoćan

Prema disciplinskom pravilniku, najveća kazna za komentarisanje suđenja jeste zabrana vršenja dužnosti u trajanju do šest meseci. Nezvanično se pominje da će Vazura biti suspendovan na određeni vremenski period, a uz sve to i novčano kažnjen. Direktor Partizana juče nije odgovarao na pozive ni poruke Informera. Prema rečima našeg izvora, on je odlučio da se primiri posle skandala koji je izazvao.

- Vazura želi da se malo slegne prašina posle svega. Nije očekivao da će njegova tvrdnja o tome da je sudija dobio "poziv koji se ne odbija" izazvati reakciju države. Posle je u tužilaštvu morao da se pravda kako je samo u prolazu na poluvremenu utakmice čuo kako je neko od funkcionera Zvezde u svečanoj loži rekao: "Zovi onog indijanca da zove sudiju". Naravno, nije otkrio ko je to, navodno, izgovorio. Sad mu je najbitnije da pokuša da se izvuče iz toga, da izbegne da odgovara pred državnim organima, a za kaznu FSS ga nije briga. Uveren je da mu predsednik FSS Slaviša Kokeza ne može ništa - objašnjava sagovornik Informera blizak upravi kluba iz Humske.

Foto: Starsportphoto©

 

 

TERZIĆEVA IZJAVA NAKON DERBIJA


Sudija Simović je bio katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana, ne znam ko i zašto štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći. Posebna priča je sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih "specijalnih gostiju" u centralnoj loži. Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na derbiju.

Misli na Liberec

Slično razmišlja i direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić. On bi trebalo da bude kažnjen jer je rekao da je Simović sudio katastrofalno i u korist Partizana. Informerov izvor sa "Marakane" kaže da je prvi operativac crveno-belih fokusiran na druge stvari.

- Terzić je saradnicima rekao da se na odluke FSS ne obazire i da ga uopšte ne interesuje kakvu će mu kaznu odrediti. On razmišlja samo o meču sa Slovanom iz Libereca u Ligi Evrope - ističe sagovornik Informera.

FSS je jednom već suspendovao Terzića na šest meseci, i to 2014, nakon što je ušao u sudijsku svlačionicu posle utakmice sa Napretkom u Kruševcu. Terzić je tad izjavio da ga odluke Tomislava Karadžića, tadašnjeg predsednika FSS, ne zanimaju. To je pokazao i u praksi, jer je sve vreme suspenzije obavljao svoj posao u Zvezdi i dolazio na utakmice.

Foto: Starsportphoto©

 


 

Simovića pljuvali, a on posle sudio Realu

Arbitar iz Lovćenca Novak Simović, koji je bio na udaru Miloša Vazure i Zvezdana Terzića, samo tri dana nakon 163. "večitog derbija" bio je četvrti sudija na utakmici Lige šampiona Real Madrid - Šahtjor. Ukrajinski tim je u toj utakmici pobedio 3:2, i to u gostima, a deo sudijske ekipe upravo je bio Simović. Glavni arbitar bio je Srđan Jovanović, koji je takođe bio na udaru Crvene zvezde, a njegovi pomoćnici bili su Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Proterati ih iz fudbal na 2 god. Kazne ionako ne placaju iz svog dzepa.. Treba da ih je stid i da uce od manjih klubova kako da se ponasaju....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija