• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

29.10.2020

12:34

IGRAČI REALA BUŠE SRBINA! Filipović zna kako je Luki: Saigrači MORAJU da ga PODRŽE, Zidan ne bi dozvolio KLANOVE!

Fudbal

IGRAČI REALA BUŠE SRBINA! Filipović zna kako je Luki: Saigrači MORAJU da ga PODRŽE, Zidan ne bi dozvolio KLANOVE!

Podeli vest

Skandal potresa Real Madrid posle objavljivanja snimka na kojem se vidi kako Karim Benzema naređuje saigračima da samo njemu dodaju loptu, a da ignorišu ostale napadače!

On je tokom utakmice Lige šampiona protiv Borusije Menhengladbah (2:2) bio ljut na Vinisijusa Žuniora i tražio je od Ferlanda Mendija da više ne proigrava Brazilca.

Detalj koji će žestoko uzdrmati ekipu "kraljevskog kluba" dogodio se na poluvremenu utakmice u tunelu iz kojeg igrači izlaze na teren. Francuz je pokušao da rukama prekrije usne kako se ne bi videlo šta priča, znajući da su svuda oko njega kamere. Ipak, na trenutak je sklonio šaku i jasno je s njegovih usana moglo da se pročita šta poručuje Mendiju.
Luki treba podrška

Saigrači moraju više da rade za Luku, da stvaraju prilike za gol
Zoran Filipović, fudbalski trener

 


- Brate, nemoj više da mu dodaješ loptu. On radi šta mu se hoće. Igra protiv nas, majke mi - govorio je Benzema, a Mendi je u čitavom drugom poluvremenu samo tri puta dodao loptu Vinisijusu.

Novinari ih pravdali

Ovim je bačeno drugo svetlo na partije i status Luke Jovića u Realu. Više puta tokom prošle i početkom ove sezone mediji su izveštavali o tome da saigrači ignorišu Jovića i ne dodaju mu loptu čak i kad je u gol šansi. Čak su i pojedini španski novinari takve postupke igrača Reala pravdali rečima da nemaju dovoljno poverenja u Srbina.

Foto: printscreen

 



Tako je naš reprezentativac pre mesec dana u meču protiv Sevilje za 74 minuta na terenu samo 14 puta dodirnuo loptu. Ali, taj problem traje odavno, pa je još u februaru u meču Kupa kralja ostalo zapisano da je za poslednjih desetak minuta utakmice protiv Real Sosijedada (3:4) imao samo jedan kontakt s loptom!

Nekadašnji srpski golgeter Zoran Filipović kaže da bi igrači Reala svakako trebalo više da dodaju Joviću, ali napominje i da bi naš as mogao više da im se nudi.

Isko se žalio na Zidana

 

Ofanzivni vezista Reala Isko postupio je slično kao Benzema, ali se saigračima žalio na trenera Zidana. Kamere su uhvatile španskog reprezentativca kako ćaska sa Marselom i Lukom Modrićem tokom "klasika" prošle subote.
- Ne da mi da igram. Ako me izvodi iz igre, onda to radi u 50. ili 60. minutu, nekad i na poluvremenu. Kad me uvodi u igru, onda to radi u 80. minutu - jadao se Isko.

- Igrao sam napadača, pa znam koliko je to mesto specifično. Zavisiš od čitavog tima i svi moraju da rade za tebe, da ti stvaraju šanse. Nadam se da nema istine u tim spekulacijama da Realovi igrači ignorišu Luku. Ipak, saigrači bi trebalo više da ga podrže. Jović je nešto drugačiji tip napadača u odnosu na Benzemu. Francuz se mnogo više kreće i traži loptu na većem prostoru. Luka bi takođe trebalo da se kreće malo više - kaže Filipović.

Član stručnog štaba naše reprezentacije veruje da trener Reala Zinedin Zidan ne bi dozvolio da igrači biraju kome će dodavati loptu, a kome ne.

- Ako u ekipi postoje klanovi, prvi to uoči trener. Siguran sam da bi Zidan već sprečio da se tako nešto dogodi u njegovoj svlačionici. Rekao bih da je Benzema bio veoma ljut na poluvremenu, a rekao je to što je rekao jer je razgovarao sa svojim zemljakom Mendijem. Benzema je van forme i u utorak je odigrao slabo, uprkos golu koji je postigao. Verujem da su te njegove reči samo plod trenutnog besa i frustracije - dodaje Filipović.

Na dnu tabele

Real je u Menhengladbahu osvojio samo bod, što i nije tako loš rezultat s obzirom na razvoj situacije. Borusija je u 58. minutu imala prednost od 2:0 zahvaljujući dvostrukom strelcu Markusu Tiramu, sinu nekadašnjeg francuskog reprezentativca Lilijana Tirama. Benzema i Kazemiro su uspeli da iščupaju remi. "Kraljevići" su prošle nedelje kod kuće izgubili od Šahtjora sa 3:2, pa su sad poslednji na tabeli Grupe B, ali ne zaostaju mnogo za ostalim timovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija