• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

12:27

HOLANĐANI BESNI NA SRPSKOG SUDIJU! Jovanović je sramota! Dva od tri penala su čista SMEJURIJA

Fudbal

HOLANĐANI BESNI NA SRPSKOG SUDIJU! Jovanović je sramota! Dva od tri penala su čista SMEJURIJA

Podeli vest

Fudbaleri Volfsbergera su u drugom kolu Lige Evrope sa 4:1 u Holandiji savladali slavni Fejnord, a pobedi Austrijanaca kumovao je srpski sudija Srđan Jovanović koji je dosudio tri penala za goste

Fudbaler Fejnorda Bart Nojvkup bio je besan posle meča zbog odluka koje je donosio srpski arbitar.

- Tri penala protiv nas, stvarno jedinstvena situacija - rekao je Nojvkup.

On je skrivio prvi penal, ali tvrdi da je to smejurija.

- Očekivao sam nisku loptu sa desnog boka i video sam da neko ide Botenginu iza leđa, pa sam pokušao da ga sačekam. Video sam kako lopta ide daleko ispred njega i mislio sam da je napad već gotov, ali odjedanput je taj dečko pao ispred mene - kazao je desni bek tima iz Roterdama.

Nastavio je u istom ritmu.

- Sudija je to video kao penal. U tom trenutku sam pomislio da nas neko zaj**ava. Sramota je što nema VAR-a u Ligi Evrope, odmah znate da sudija nema šanse da promeni svoju odluku - zaključio je Nojvkup.

Kritike na račun Jovanovića imao je i trener domaćina Dik Advokat.

- Mlohavo smo počeli i igrali dosta loše u prvom poluvremenu. Ali, taj čovek (Srđan Jovanović prim. aut.) je bio 'drama' - istakao je bivši selektor reprezentacije Srbije.

On smatra da je samo jedan penal ispravno dosuđen.

- Dva od tri penala nisu postojala. Ali, nema svrhe da upiremo prstom u sudiju. Trebalo je da igramo pametnije. Doduše, ako već igrate loše takvi penali sigurno ne pomažu - poručio je Advokat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

DELUJE DA SU PENALI OPRAVDANI. KOLIKO ĆE OVOG DA REBNU PO DŽEPU POSLE KRITIKA NA RAČUN SUDIJE?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija