• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2020

21:36

STANOJEVIĆ ODUŠEVLJEN! "Niko nije kao Mačva!"

Fudbal

STANOJEVIĆ ODUŠEVLJEN! "Niko nije kao Mačva!"

Podeli vest

Partizan je savladao Mačvu na svom terenu rezultatom 2:0(0:0) u okviru 14. kola Linglong Superlige Srbije

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević bio je polovično zadovoljan nako utakmice.

- Stvarali smo dosta šansi, situacija. Međutim, protivnik je isto stvorio dosta šansi. Do sada nam niko nije stvorio toliko šansu od kada sam ja na čelu kao Mačva - rekao je Stanojević posle utakmice. 

Foto: Starsportphoto

Rival sa klupe Mačve, Dragan Aničić, bio je zadovoljan igrom, ali bi menjao sve to za pobedu.

- Mi obično namučimo protivnika, ali izgubimo. Ja bih voleo da ih ne mučimo toliko, ali da pobeđujemo. Odigrali smo dobru utakmicu. Ali je rezultat previsok. Partizan je zaslužio da pobedi sa jednim golom razlike. Imali smo na kraju zicer, Ortis je bio sam pred golom. Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi - izjavio je Aničić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija