• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2020

10:40

(VIDEO) ZA NEPOVEROVATI! Komične scene iz Rumunije, nestalo struje usred meča, tim koji je vodio kažnjen porazom!

Fudbal

(VIDEO) ZA NEPOVEROVATI! Komične scene iz Rumunije, nestalo struje usred meča, tim koji je vodio kažnjen porazom!

Podeli vest

Navikli su nas Rumuni na zaista neverovatne situacije, ali ovog vikenda bilo je i više nego uzbudljivo i komično na terenima našeg suseda

Pisali smo o tome da je golman drugog tima FCSB-a postigao verovatno gol godine, a u nedelju uveče desio se još jedan zanimljiv detal. 

U Jašiju su se sastali Poli i Vitorul, a situacija kod drugog gola domaćih svakako je veoma interesantna. 

 

 

Poli je u 54. minutu poveo, ali u momentu kada je lopta išla ka golu, reflektori na stadionu su se ugasili i nestalo je struje. Glavni arbitar je pokazao obema ekipama put u svlačionicu, jer nije bilo moguće nastviti meč. 

Da stvar po Poli bude gora, Savez je odlučio da oni službenim rezultatom 3:0 izgube ovaj meč iako su vodili. Trener tima iz Jašija Danijel Panču rekao je posle meča da je i na treningu bilo problema, ali da nisu mislili da je toliko ozbiljno da obaveste nekoga u klubu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31