• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2020

08:20

(VIDEO/FOTO) PALA JE OZBILJNA ŠAMARČINA! Naljutili su Tadića, NEĆE OVO VIŠE NIKADA PONOVITI!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) PALA JE OZBILJNA ŠAMARČINA! Naljutili su Tadića, NEĆE OVO VIŠE NIKADA PONOVITI!

Podeli vest

Iznervirali su Dušana Tadića, a onda su dobili lekciju

Srbinu je pretilo da ne zaigra meč 3. kola Lige šampiona zbog toga što je imao koronu pre nekoliko meseci. Bilo je pitanje da li će istrčati na teren sat pre početka utakmice sa Midtjilendom (2:1), kada je konačno novi test pokazao da Tadić nije zaražen.

Kada je izašao na teren iskalio je bes u svom stilu. Upisao je asistenciju i gol. U prvom minutu je "namestio“ gol Entoniju, a onda u 12. iskoristio kiks Midtjilenda, indirektan udarac sa peterca i pretvorio ga u vođstvo od 2:0.

Foto: reuters

 

- U četiri popodne sam saznao da ću igrati. Sve to je bila dodatna motivacija za mene. Profesionalci smo i moramo uvek da budemo spremni - rekao je srpski as. 

Ajaks je ostvario prvu pobedu u ovoj sezoni Lige šampiona, posle poraza od Liverpula i remija sa Atalantom.

- Bio je težak meč, sličan onom sa Atalantom. Završilo se dobro, ali analiziraćemo da bi bilo još bolje. Tri boda su najvažnija - zaključio je Tadić.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija