• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2020

15:53

NAPOKON DOBRE VESTI! Maradona je u veoma dobrom stanju! Uskoro izlazi iz bolnice!

Fudbal

NAPOKON DOBRE VESTI! Maradona je u veoma dobrom stanju! Uskoro izlazi iz bolnice!

Podeli vest

Dijego Maradona oporavlja se posle operacije i uskoro bi trebao da izađe iz bolnice

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona uspešno se oporavlja od operacije glave, a njegov doktor Leopold Luke zadovoljan je sa napretkom. 

- Dijego želi da ide kući, a mi mu trenutno vršimo procenu stanja u kojem se nalazi. Razgovaraćemo o tome gde će ići posle bolnice, a trenutno znamo da je u veoma dobrom stanju. Verovatno će izaći za nekoliko dana - rekao je Maradonin lekar Leopoldo Luke.

Foto: Reuters

Maradona je napunio 60 godina, ali nakon penzionisanja negovo zdravstveno stanje je sve gore. 2000. godine preživeo je srčani udar prouzrokovan konzumiranjem kokaina, pet godina kasnije počeo je da vodi borbu sa kilogramima, a 2007. godine završio je u bolnici zbog hepatitisa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 3 godine

Tako to ide kad se sirotinja docepa velikog novca. Onda gubi svaki dodir sa stvarnim zivotom i uvek, skoro uvek upropasi i sebe i porodicu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija