• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

07:45

SELEKTOR "NAUČNIK" I NJEGOVI EKSPERIMENTI! Škoti hrabrog srca protiv "orlova" kojima je Tumba vezao krila! Ostavite Mitra na miru!

Fudbal

SELEKTOR "NAUČNIK" I NJEGOVI EKSPERIMENTI! Škoti hrabrog srca protiv "orlova" kojima je Tumba vezao krila! Ostavite Mitra na miru!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije je na veliku žalost ostala bez plasmana na EURO iduće godine. Škoti su usred Beograda na stadionu "Rajko Mitić" savladali "orlove" i rezervisali vizu za Evropsko prvenstvo trijumfom posle penala (5:4). Prethodno je nakon 120 minuta rezultat glasio 1:1

Očekivala je srpska nacija da će "orlovi" materijalizovati trijumf protiv Norvežana i kao favoriti savladati Škote! Prošlo je 20 godina od kako nismo bili na šampionatu Evrope, a kako sada stvari stoje, zagazićemo duboko i treću deceniju bez plasmana na prvenstvo "Starog kontinenta"!

Foto: Starsportphoto

Eksperiment Ljubiše Tumbakovića da potpuno "istumba" prvih 11 i šansu u odbrani da Gudelju umesto, doduše povređenom Aleksandru Kolarovu, koštale su naš tim plasmana na EURO! Takođe, pojavljivanje Saše Lukića u startnoj postavi velika je npoeznanica, pošto do sada nije bio deo okosnica reprezentacije ni kod jednog selektora, a naročito u jednoj velikoj utakmici kakva je bila ova večeras.

Foto: Starsportphoto

Roviti Kostić nije mogao više od ovoga, ali ako je po Tumbakovićevom mišljenju, i naš kapiten je po toj logici mogao biti u prvih 11.

Foto: Starsportphoto

Najbolji igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai, voli velike utakmice, a to je dokazao protiv Genta i Libereca. Iako je u odličnoj formi, na svojoj "Marakani", šansu je dobio tek u 70. minutu, kao i Luka Jović. Ulaskom napadačkog tandema, kao i Filipa Mladenovića umesto nespremnog Kostića, Srbija je počela da igra i na krilima napadača Real Madrida stigla do spasonosnih 1:1

Foto: Starsportphoto

Golgeter Fulama Aleksandar Mitrović, bio je odsečen tokom svih 90. minuta, a Dušan Tadić i Sergej Milinković Savić nisu imali pravu podršku po boku, kako bi lucidnim pasom uposlili naša poletna krila!

Na veliku žalost, upravo je Mitrović promašio penal u petoj seriji, koji je Škote odveo u "raj", a nas ostavio bez plasmana! Iako je meč završio kao tragičar, Mitrović nije jedini i osnovni krivac. To je svakako Ljubiša Tumbaković.

Foto: Starsportphoto

I ne bi bilo problema da je Tumabaković u maniru fudbalskih šmekera preuzeo svu odgvornost, ne govorivši kako igrači nisu ispunili zadatke na terenu koje je on prethodno postavio. Kako ih je postavio tako su naši momci i igrali. Daleko od lopte, šanse za gol i slobodnog prostora.

Upravo je Tumbaković bio "specijalista" za velike utakmice, a to pamte naročito navijača Partizana. Naš selektor je važne duele završavao sa petaradama u sopstvenoj mreži. Počevši od Rapida,zatim Slavije iz Praga i Kroacije. 

Sve u svemu, novi poraz i loša partija naše selekcije,a do narednog šampionata Evrope čekaćemo još dugo, dugo...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peki30

pre 3 godine

A Miloje što je primao šestice, hoće on biti novi selektor?

AS

pre 3 godine

NEZNAM ZAŠTO PORED SVIH PROBLEMA NISU U NAVALI UZ TADIĆA, SERGEJA I MITROVIĆA, IGRALI KATAI I MLADENOVIĆ, ILI BAR JEDAN OD NJIH DVOJICE. DOKLE VIŠE TRADICIJA DA NEKI IGRAČI MORAJU BITI U SADTAVU I PORED TOGA ŠTO SU POVREĐENI ILI JOŠ UVEK ROVITI PA IZAĐU I UMESTO DA SE BORE ONI SE ČUVAJU OD VEĆE POVREDE. DOKLE VIŠE??????

Pera

pre 3 godine

Kada su ga pre utakmice pitali dali su trenirali izvođenje penala, odlučno je rekao "ne"! A da jesu može biti da bi to drugačije odlučilo rezultat. Ali, iskreno i bolje da ne idemo u dalje takmičenje jer nemamo niti kvalitetnih igrača a niti selektora. Da smo otišli dalje i na prvenstu igramo sa Nemcima, Špancima, Portugalcima, Hrvatima i na svim tim utakmicama primimo po 4-5 komada kao od šale. Bolje da ne nerviraju naciju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija