• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2020

23:54

RAZOČARAVAJUĆE REČI TUMBAKOVIĆA! Pa zar su igrači krivi, a ne on!?

Fudbal

RAZOČARAVAJUĆE REČI TUMBAKOVIĆA! Pa zar su igrači krivi, a ne on!?

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je od Škotske u borbi za plasman na EURO iduće godine. Škoti su nakon penala (5:4) bili bolji od "orlova"

Selektor Srbije, Ljubiša Tumbaković, je posle utakmice izjavio da nije mogao da prepozna svoje igrače u pojedinim delovima meča.

- Nije veliko iznenađenje, nego naša smušena igra od početka. Nisu nas Škoti iznenadili. To nije bilo ni dogovoreno niti planirano. Dogovor na poluvremenu dao je rezultat i prebacio nas u nastavak. Nismo imali snage niti sreće, a penali su čista sreća.

Foto: Starsportphoto

- Kada jedna ekipa dozvoli da se ode u penale, onda je sve neizvesno. Jednostavno, početak je toliko bio smušen da ni ja nisam mogao da prepoznam igrače. Trebali smo mi da budemo ti koji vode igru, a ne oni. Onda je teško napraviti rezultat kada pustiš da se rival razigra. Nismo uspeli da odemo na EP posle 20 godina, moramo da sačekamo neku novu šansu. Veliki je ulog bio, nismo uspeli da odgovorimo zahtevima... Igra se i dalje, sutra je novi dan, čekaju nas nove obaveze - istakao je Tumbaković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samo krupne reci

pre 3 godine

izlaze iz naseg selektora... sutra je novi dan-rece nas Tumbaaaa.....strasno.

Blin

pre 3 godine

U NAJBOLJEM SLUČAJU, DA ODEMO NA SLEDEĆE EVROPSKO, I TO AKO ODEMO, BIĆE TO POSLE ČETVRT VEKA!!!! EEEJJJJ ČETVRTINU VEKA! a sa ovakvom igrom nećemo ni za tri veka otići

Nenad

pre 3 godine

Selektore, ti si taj koji je trebao da organizuje igru i da uradiš sve da fudbaleri budu prepoznatljivi. To su sve vrhunski profesionalci koji igraju u velikim ligama i velikim klubovima. Njima samo treba neko ko ce da ih posloži tako da mogu dati sve od sebe i da svoj talenat i umeće pretvore u pobedu. Svi oni iza sebe imaju velike rezultate u svojim klubovima, za razliku od tebe, koji si imao rezultate jedino sa Partizanom i to u domaćoj bednoj ligi. Na evro sceni nisi nikada ništa postigao. Da si imao obraza ne bi ni prihvatao ulogu selektora i zato odlazi. Što pre te zaboravimo to pre ćemo preboleti ovaj neuspeh

Sico

pre 3 godine

Aj nek se gubi više i nek ponese onog bivšeg Vucicevog šofera Kokeza i svu bagru što sedi u FSS sve su to gnjide

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17