• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2020

08:39

(ANKETA) OVO SU KANDIDATI DA ZAMENE TUMBAKOVIĆA! Koga biste najviše voleli da vidite na klupi "orlova"?

Fudbal

(ANKETA) OVO SU KANDIDATI DA ZAMENE TUMBAKOVIĆA! Koga biste najviše voleli da vidite na klupi "orlova"?

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavila je crni niz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a prema mišljenju javnosti glavni krivac za to je selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković

Na našem portalu smo napravili veliku anketu oko toga da li Tumbaković treba da bude smenjen sa mesta selektora, a čak 84 odsto naših čitalaca želi da mu vidi leđa. Od toga, 71,39% tvrdi da on treba odmah da bude smenjen, dok skoro 13 odsto navodi da ga treba oterati sa klupe posle mečeva koje "orlovi" igraju u nedelju i sredu u Ligi nacija.

Foto: printscreen

 

U nastavku vam nudimo anketu sa potencijalnim zamenama za Ljubišu Tumbakovića, a vi nam recite koga biste voleli da vidite na klupi "orlova".

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koroman

pre 3 godine

Jedini krivac za propast naseg fudbala je fk CZ .A sve je pocelo u Djenovio kada je fkcz poslala onog huligana sa severa ....

cccc

pre 3 godine

Siniša Mihajlović je najveći Srbin i njega treba ponovo staviti za selektora da im u glavu stavi šta znači igrati za srpski grb i zastavu. Pogledajte hrvate kako ginu na terenu za svoju zastavu i grb. Dokle naši baletani ne budu ginuli na terenu do tda ćemo biti takvi kakvi smo.

(ANKETA) FSS NA POTEZU! Treba li Tumba da "leti"?
Fudbal

(ANKETA) FSS NA POTEZU! Treba li Tumba da "leti"?

Fudbalska reprezentacija Srbije ponovo je ostala praznih šaka i bez plasmana na kontinentalni šampionat, a javnost se okomila na selektora "orlova" Ljubišu Tumbakovića čiji su izabranici totalno podbacili u meču sa Škotskom

13.11.2020

12:43

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija