• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2020

22:13

HAOS U HRVATSKOJ REPREZENTACIJA! Korona se ne zaustavlja!

Fudbal

HAOS U HRVATSKOJ REPREZENTACIJA! Korona se ne zaustavlja!

Podeli vest

Sedmorica mladih reprezentativaca i dva člana stručnog štaba pozitivni su na koronavirus, saopštio je Fudbalski savez Hrvatske (HNS)

Kako se navodi, u pitanju su rezultati redovnog testiranja uoči sutrašnje utakmice poslednjeg kola kvalifikacije za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije u Puli. Nisu saopštena imena zaraženih, ali je poznato da su naknadni pozivi upućeni petorici fudbalera - Marku Điri, Dionu Dreni Belji, Ivanu Dolčeku, Josipu Mitroviću i Danielu Štefulju.

Kako bi imala šansu za plasman na završni turnir, kao jedna od pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija, Hrvatska mora da pobedi Litvaniju, uz uslov da Grčka, koja nema nikakvih šansi za plasman, na domaćem terenu ne izgubi od Škotske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija