• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2020

15:10

ISPLIVALI NOVI DETALJI O KOLAROVU! Ovo mu Srbi neće oprostiti, direktor reprezentacije sve OTKRIO!

Fudbal

ISPLIVALI NOVI DETALJI O KOLAROVU! Ovo mu Srbi neće oprostiti, direktor reprezentacije sve OTKRIO!

Podeli vest

Aleksandar Kolarov danima je u centru pažnje u Srbiji nakon što je odbio da igra za Srbiju protiv Škotske u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo

Kolarov nije igrao zbog povrede, a direktor u FSS-a Vladimir Matijašević je u razgovoru za portal B92 otkrio nove detalje.

Kako kaže Kolarov je "dao reč" Konteu da neće igrati za Srbiju jer su Interovi lekari pronašli sitnu povredu na mišiću tokom pregleda, te su savetovali kapitenu "orlova" da se odmori protiv Škotske.

Foto: Starsportphoto

 

- Kolarov mi je rekao "pružio sam ruku Konteu u Milanu i u suprotnom bih ga slagao". Sve nakon što su mu na magnetnoj rezonanci klupsku doktori rekli da je i dalje prisutna povreda - otkrio je Matijašević.

Uprkos dozvoli naših lekara  Kolarov je odbio da zaigra iako je u pitanju bio meč decenije, imala je Srbija šansu da se plasira na Evropsko prvenstvo posle 20 godina. Ali, nije hteo da ljuti Kontea i sebi moguće komplikuje situaciju u klubu, za zemljake ga nije bilo briga.

Foto: Reuters/Bernadett Szabo

 

- Kada je došao naš medicinski tim je rekao da može da igra. Kolarov je objasnio šta je imao i jednostavno je tako - dodao je Matijašević i skinuo malo teret sa kapitena.

- Ne možemo ništa da zamerimo. Ako ne možemo da bez Kolarova pobedimo Škotsku onda je to sramota. Svi snosimo odgovornost - jasan je bio direktor FSS.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Max von Laaberg

pre 3 godine

Prvi komentari su bili"Kolarov odbio da igra za repku" zatim Kolarov odbio zamenu da sutira penal.Sad Matijasevic prica posle nedelju dana,sta mu je Kolarov tri i pö sata pred utakmicu rekao.Pitam ja sportskog direktora: ko docekuje igraca,imali posebno sa svakim razgovora na prvom sretanju, ako ima ko to radi? To nije selektorov deo.Ako Kolarov kaze vidi se na magnet rezonanci,onda Srbijanski doktori ne mogu reci mozes igrati.Takve treba odstraniti iz reprezentacije.Bilo je i price da Kolarov nioje ni trenirao sa Reprezentacijom,navodno je radio sam sa svojim Fizio.Ako je to istina onda Selektor nije ni mogao racunati na takvog igraca,znaci znalo se od pocetka da nece moci.Sta su onda uigravali takticki ako racunaju na beka koji je upitan.Ja mislim problem je kompleksniji nego sto oni priznaju.Treba napraviti rez Kokezu Tumbakovica Matijasevica Pantelicasve oko Tumbe stab zahvaliti se jer propusti na tom nivou pred tako vaznu utakmicu su neoprostivi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija