• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2020

16:48

(VIDEO) LIVERPUL JE BOLNICA! Novi problemi za Klopa i "redse"! Sve manje igrača na raspolaganju pred duel sa Lesterom!

Fudbal

(VIDEO) LIVERPUL JE BOLNICA! Novi problemi za Klopa i "redse"! Sve manje igrača na raspolaganju pred duel sa Lesterom!

Podeli vest

Liverpul se preselio u Kirkbi, novi trening centar, ali utisak je da će tek otvoreni kompleks morati da se pretvori u bolnicu, obzirom na broj povređenih igrača trofejnog engleskog kluba

Ovo što se dešava Liverpulu kosi se sa naučnom fantastikom... Viša sila, nešto sigurno jeste, pošto se iz dana u dan gomilaju povređeni i koronavirusom zaraženi igrači! 

Foto: AP/Photo/tanjug

Jirgen Klop već je izgubio Virdžila van Dajka i Džoa Gomeza do kraja sezone, na Žoela Matipa, teško da može ozbiljno da se računa, budući da je u prošlosti bio poprilično često van stroja, Net Filips nije štoper po Klopovom ukusu, a onaj u koga se najviše verovalo sada Ris Vilijams, povredio se na treningu reprezentacije Engleske do 21 godine...

On je na treningu dobio povredu kuka i odmah je vraćen u klub kako bi se ustanovilo koliko je ozbiljno stanje mladog štopera. Selektor mlade reprezentacije Engleske ubrzo se oglasio i rekao da povreda, srećom, nije ozbiljnije prirode. 

- U pitanju je lakša povreda i u najboljem interesu svih je bilo da ga vratimo u klub. 

Vilijams je dete Liverpula, prošlu sezonu se kalio u Kiderminsteru, ali je tokom leta privukao Klopovu pažnju koji ga je pripojio prvom timu. Ove sezone debitovao je u Liga kupu, ali i Ligi šampiona. Očekivalo se da će posle košmarnog broja povreda, ali i dobrih partija pre svega u Bergamu protiv Atalante dobiti više prostora za dokazivanje, ali sada je i on van stroja. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija