• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

19.11.2020

09:57

GROBARI MU OVO NEĆE OPROSTITI! "Navijam za Zvezdu u Evropi"!

Fudbal

GROBARI MU OVO NEĆE OPROSTITI! "Navijam za Zvezdu u Evropi"!

Podeli vest

Veljko Paunović za Informer je rekao da viša sila odlučuje kada će sesti na klupu reprezentacije Srbije

Baš kao što bi navijači naše reprezentacije voleli da vas vide na mestu selektora, tako bi i pristalice Partizana želele da sednete na klupu kluba iz Humske. 

Foto: Starsportphoto

Veljko Paunović

- Partizan je klub koji volim i koji će uvek biti u mom srcu, ali u ovom trenutku sam fokusiran isključivo na Reding. Trener Partizana Sale Stanojević je moj prijatelj i čovek prema kom imam veliki respekt i samo reči hvale - kazao je za Informer Veljko Paunović.

Prati Paunović i Crvenu zvezdu, koja četvrtu godinu zaredom igra grupnu fazu u Evropi.

- Imam puno prijatelja u Zvezdi. Tu je Mitar Mrkela, doskoro je bio i Milan Kosanović. Mnogo ljudi je tu s kojima sam sarađivao ili se nadmetao. Jedan od njih je i Dejan Stanković, mislim da radi odlično. Pored toga, direktor Zvezdan Terzić je odličan vođa i mislim da je Zvezda uradila sjajan posao. Kada igraju u Evropi, crveno-beli imaju moju podršku - kazao je trener Redinga.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 3 godine

pa nece valjda damu vazura i Vucelic budu prijatelji. Uprava napolje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija