• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2020

22:44

OGLASIO SE I MATIĆ! Vidić je pokrenuo LAVINU, Pantelić mu odgovorio, a sada je PRAVO U METU pogodio i fudbaler Mančester junajteda

Fudbal

OGLASIO SE I MATIĆ! Vidić je pokrenuo LAVINU, Pantelić mu odgovorio, a sada je PRAVO U METU pogodio i fudbaler Mančester junajteda

Podeli vest

Velika prašinaa podigla se saopštenjem u kom je legendarni Nemanja Vidić kritikovao rad Fudbalskog saveza Srbije i njegovih funkcionera, a ništa manje fame nije izazvao ni odgovor Marka Pantelića, potpredsednika FSS-a. Ipak, sada se putem Tvitera oglasio i doskorašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić

On je istakao da je u toku dana dobio veliki broj poziva srpskih medija, ali da nije mogao da iznese kratak komentar na toliko ozbiljnu temu.

Zbog toga, najavio je da će svoj stav naširoko izneti sledeće nedelje.

Podsetimo, Matić je u avgustu saopštio da više neće nastupati za "orlove", a šta se tačno krije iza te odluke verovatno će nam biti jasnije sledeće nedelje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

Bas sam napisao jedan komentar da jedva cekam da se oglas još 2 poštena čoveka Matić i Ivanovic. Evo javio sem Matić i ovo treba da digne celu zemlji ba noge.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija