• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2020

19:01

(FOTO) SUPERLIGA! Đorđević preporodio Radnik! Slavlje Spartaka na teškom gostovanju! Čukarički prosuo bodove u Lučanima!

Fudbal

(FOTO) SUPERLIGA! Đorđević preporodio Radnik! Slavlje Spartaka na teškom gostovanju! Čukarički prosuo bodove u Lučanima!

Podeli vest

Radnik i Spartak upisali pobede, Čukarički remizirao protiv lučanske Mladosti

Nastavja Radnik sa Slavoljubom Đorđevićem da ređa dobre rezultate. Surduličani su danas u okviru 15. kola Superlige Srbije slavili protiv Mačve sa 3:0 (2:0).

Foto: Starsportphoto

Već posle 23. minuta Makarić je doneo prednost domaćinu sa bele tačke, a nekoliko trenutaka pre odlaska na odmor Vuk Mitošević duplirao je prednost svoje ekipe. 

Foto: Starsportphoto©

Do kraja meča viđen je još jedan gol, pošto je Pavlov u 62. minutu postavio konačnih 3:0.

U drugom meču dana Javor je na svom terenu dočekao Spartak iz Subotice. Utakmica propraćena lošim vremenskim uslovima i gustom maglom pripala je Subotičanima koji su na kraju slavili sa 1:3 (1:3). 

Svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu. Prvo je Javor poveo preko Ilića, ali je Denković brzo poravnao rezultat. Milošević je preokrenuo u 38. minutu sa kreča, a sudibnu Javora zapečatio je Vidaković u 41. 

Jedan od derbi susreta ovog kola igran je u Lučanima, gde je Mladost ugostila Čukarički. Na kraju bez pobednika 1:1.

Foto: Starsportphoto

Poveli su Beograđani u 50. minutu preko Ndiajea, ali je Bojović deset minuta pred kraj susreta doneo bod domaćinu. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija