• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2020

20:05

IBRAHIMOVIĆ ZBOG MIHE OTVORIO DUŠU! Nikada ga nismo videli ovakvog!

Fudbal

IBRAHIMOVIĆ ZBOG MIHE OTVORIO DUŠU! Nikada ga nismo videli ovakvog!

Podeli vest

Siniša Mihajlović održao virtuelnu promociju svoje autobiografske knjige "Moja utakmica života"

Siniša Mihajlović uspeo je da pobedi opaku bolest, a danas i da objavi svoju autobiografsku knjigu "Moja utakmica žiovta". Ovaj trenutak morao je da bude ovekovečen, pa je tako "Gazeta" organizovala video promociju kojoj su pored Siniše, prisustvovali i Mihajlovićevi veliki prijatelji i fudbalski saborci: Dejan Stanković, Roberto Manćini, Frančesko Toti i Zlatan Ibrahimović. Na vezi je bio i bivši predsednik Intera Masimo Morati.

Jedan od najemotivnijih u govoru o Mihi, bio je Zlatan Ibrahimović.

Foto: Tanjug/AP Photo

- Mihajlović je sjajan čovek. Imao sam sreće da igram protiv njega, da ga upoznam kao osobu. Nažalost, nikada nismo igrali zajedno (Miha bio asistent Manćiniju kad je Ibra stigao u klub). Kada sam ga upoznao to nije bila ljubav na prvi pogled. U početku je između nas bio rat, ali kad sam ga sreo u Interu bila je to ljubav od prvog dana. On je fantastična osoba. Mnogo je pomogao u timu. Sa Mihajlovićem bih išao u rat, on u prvom redu, ja u drugom. Taj tim Intera imao je Mistera (Manćini) koji je želeo pobedu po svaku cenu. Pobeđivali smo zajedno i imali smo sjajne godine. Vodio me je i u Srbiju - rekao je napadač Milana.

Foto: ap photo

Ibrahimović je imao i u porodici problema sa opakom bolesti od koje je bolovao i Mihajlović. 

- Kad sam saznao za bolest, odmah sam mu poslao poruku. Zatim smo razgovarali telefonom. Želeo sam da mu dam svu svoju snagu i energiju, ali reči mi nisu izlazile iz usta. Imao sam brata koji je imao istu bolest. Siniša mi je preneo snagu iako je trebalo da bude obrnuto. Posle nekoliko nedelja imao sam više energije da mu pomognem. Uradio bih ono što mu je trebalo.

Bilo je u prošlosti naznaka da bi Ibrahimović mogao kod Mihajlovića u Bolonju.

Foto: ap photo

- Moram da kažem da u toj situaciji sa Bolonjom nisam bio siguran da li ću nastaviti karijeru. Siniša mi je rekao da nije potrebno da požurujem sa odlukom, da sačekam. Mudro me je savetovao. Otišao bih u Bolonju samo za njega, besplatno. To ne bi bio izbor moje glave, već srca. Tada je stigla ponuda Milana i mozak je prevladao - prisetio se Ibrahimović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija