• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2020

08:28

BOMBETINA, NOVI SELEKTOR SRBIJE DOLAZI IZ RUSIJE! Spremite se za zemljotres!

Fudbal

BOMBETINA, NOVI SELEKTOR SRBIJE DOLAZI IZ RUSIJE! Spremite se za zemljotres!

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović kandidat je da zameni Ljubišu Tumbakovića na klupi fudbalske reprezentacije Srbije, prenose ruski mediji

Ruski portal Čempionat poziva se na veoma dobro upućene izvore i navodi da će sve biti poznato tokom narednih mesec sada.

Kako tvrde, Miodrag Božović je na najužoj listi kandidata za mesto selektora.

- Sve će se znati u decembru, Miodrag je na užem spisku kandidata - piše Čempionat.ru.

Foto: Starsportphoto©

Miodrag Božović

 

Božović je poslednji angažman imao u Krilima Sovjetov, dok je trenutno bez kluba. Tokom karijere igrao za Budućnost i Crvenu zvezdu, a upisao je i jedan nastup za U21 tim Jugoslavije.

Kao trener radio je u Beogradu, Obiliću, Hajduku sa Liona, Borcu iz Čačka, Budućbosti, Grblju, kao i u velikom broju ruskih klubova. Ako bi došao na klupu Srbije, to bi mu bio prvi selektorski angažman u životu.

Među potencijalnim kandidatima za selektora Srbije, kako se danima spekuliše, su i Dragan Stojković, Veljko Paunović i Vladan Milojević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 3 godine

Ako izaberu tog samozvanog grofa, srpski fudbal će tek onda biti uništen.Ovo kao das se radi sa određenim ciljem. Da se potpuno uništi srpski reprezentativni fudbal

Šumadinac

pre 3 godine

To i jeste zemljotres. Ako zaista dođe Grof, ni kamen na kamenu ostati neće!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija