• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2020

14:52

RADONJIĆ BRANI FSS I KOKEZU! Nisu igrali ni selektor, ni rukovodstvo, SAMI SMO KRIVI!

Fudbal

RADONJIĆ BRANI FSS I KOKEZU! Nisu igrali ni selektor, ni rukovodstvo, SAMI SMO KRIVI!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić kaže da još boli poraz od Škostke i neuspeh u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo

 

- Taj grč ćemo nositi u stomaku ceo život. Još boli i boleće kao najveća sportska rana koju možete da imate. Mnogo mi je žao što nisam zbog povrede bio u mogućnosti da konkurišem za tim protiv Škotske i da pomognem na terenu. Tada sam osećao bol i jednostavno nisam bio u stanju da igram - rekao je za Mondo Radonjić, koji je postigao dva gola na dva poslednja meča, protiv Mađarske i Rusije i dodao:

- Mi smo izuzetno kvalitetan tim. Videlo se to i protiv Mađarske, kao i ranije protiv Norveške. Koliko god možda iz ovog ugla zvučalo čudno, ali garantujem da bismo se na EP borili za vrh i da bismo mogli sa svima ravnopravno da se nosimo. Zato još više boli to što nismo uspeli da pobedimo Škotsku.

Foto: Starsportphoto

 

Prokomentarisao je fudbaler Olimpika trenutnu situaciju u srpskom fudbalu, odnosno sve češće napada na FSS. Pre nekoliko dana Nemanja Vidić je prosledio otvoreno pismo javnosti u kom je žestoko udario na Savez.

Radonjić je sta u odbranu Saveza.

- Nisu igrali ni selektor, ni rukovodstvo. Na terenu su bili igrači, prema tome jasno je čija je odgovornost najveća. I niko od nas igrača ne beži od toga. Nama je sigurno najteže, propustili smo veliku šansu. Imali smo maksimalnu podršku Saveza na čelu sa predsednikom Kokezom sve vreme. Sjajne uslove za pripremu u Staroj Pazovi, dobar i kvalitetan tim oko reprezentacije .Potrudićemo se da se nikada više ovako nešto ne ponovo. Gorak ukus… Imali smo perfektne uslove, pružili 200 odsto, nismo uspeli i svi smo plakali zbog toga… Ali ponavljam, idemo dalje, svi zajedno. Verujem u svoje drugove, verujem u sve ljude koji su bili oko nas, verujem i u Savez i znam da ćemo uspeti da se izdignemo iznad ove situacije. Da možemo pokazali smo i protiv Rusije - jasan je Radonjić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ма у праву је радоња.играчи су криви.и селектор ,наравно.АЛИ !!!зашто су играчи такви,а и селектор???ееее то је оно што је рекао ВИДИЋ.риба смрди,а и чисти се од главе.ко је довео тог селектора ???а ко је направио такве играче ???а ко је успоставио систем да се такви играчи и тренери праве???нееее није кокеза крив.није САМО он.криви су сви који у задњих 30-40 година раде у том систему,а нису ништа направили да га промене.тај систем је успоставио још МИЉАНИЋ ''.... ИГРАЧА АКО НЕМА НОГУ 46 БРОЈ'',НАЈВЦЕЋИ ДЕМАГОГ У ФУДБАЛУ. био је у стању да говори три дана и три ноћи,о фудбалу,а да НЕКАЖЕ НИШТА !!!И то је наравно фасцинирало ..... играче и тренере.а данас управо његови ученици воде наш фудбал !!!

Bojan

pre 3 godine

Najmanje Radonjić ima pravo da komentariše ili brani savez, jer on je jedan od razloga zašto je smenjen Muslin. Trebalo mu je podići cenu pred transfer a Muslin ga sigurno ne bi poveo u Rusiju.Posle duela sa Irskom kad smo izginuli na terenu gde je kapiten Bane komandovao timom i odbranom počela su muljanja i sugestije da se ubace u tim mladi igrači. Kad znate koji su igrači i ko ih je prodavao ne čude me ovakve izjave Terzića i ostalih. Posle Irske je nastao krah i raspad tima koji je postavio Muslin i tako smo i prošli u Rusiji , ovo su dalje posledice. Vidić je 100 % u pravu...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija